понеділок, 03 листопада 2008 17:50

Дон Кінг не хоче, щоб Валуєв бився з Холіфілдом

Промоутер та менеджер чемпіона світу за версією WBA у надважкій вазі Миколи Валуєва Дон Кінг та Боріс Дімітров продовжують наполягати на небажанні Миколи битися з Холіфілдом.

Нагадаємо, Sauerland Event, з якою Валуєв має підписаний контракт, планує, що Микола зустрінеться з колишнім чотириразовим чемпіоном світу Евандером Холіфілдом.

"Sauerland Event хоче провести цей бій заради грошей. Я ж хочу знайти гідного суперника для свого боксера. Можу повідомити, що Микола проведе поєдинок 20 грудня у швейцарському Цюріху. Наскільки я знаю, в Швейцарії є обмеження за віком для професійних боксерів", - цитує Дімітрова сайт champion з посиланням на Fightnews.com.

Ми з Доном Кінгом хочемо, щоб суперником став Анджей Голота. Так, Голота боксує з Реєм Остіном 7 листопада, але Дон Кінг вважає, що за півтора місяці він підготується до поєдинку з Валуєвим. Якщо Голота відмовиться, ми погодимося на бій проти Холіфілда".

Як запасний варіант для Валуєва також називається Калі Міан, переговори про поєдинок з яким вже велися. Сам Микола зараз перебуває на тренувальних зборах в Японії.

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг не хоче, щоб Валуєв бився з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути