четвер, 13 липня 2017 18:09

Доля Рибалки, конфлікт Реброва з Хачеріді: про що говорили на презентації штабу Хацкевича
6

Тренерський штаб Олександра Хацкевича в повному складі
Фото: dynamomania.com
Олександр Хацкевич
Максим Шацьких зосередить свою увагу на посиленні атакуючої міці "Динамо"
Михайло Михайлов займатиметься воротарями
Тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба

На базі "Динамо" в Конча-Заспі відбулася презентація нового тренерського штабу команди. Разом з головним тренером Олександром Хацкевичем були представлені його помічники - Олег Лужний, Максим Шацьких, Михайло Михайлов і тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкова для Коваля: як "Динамо" тренується під керівництвом Хацкевича

Олександр Хацкевич прояснив кадрову ситуацію.

"Олександр Гладкий та Сергій Мякушко в пошуку нових клубів, ми на них не розраховуємо. Що стосується Сергія Рибалки, зараз у нас в основній обоймі 20 футболістів, які цілеспрямовано готуються до матчу за Суперкубок України. Рибалка в суботу зіграє за "молодіжку". Потім повернеться до основної обойми першої команди "Динамо" і нарівні з усіма буде готуватися до матчу 1-го туру чемпіонату України проти "Чорноморця".

Чому багато захисників-легіонерів? Те, що в цій лінії зараз спостерігається велика кількість легіонерів - такі реалії. Якби наші хлопці відповідали рівню першої команди, ми б розраховували на них. У нас є перспективна молодь. Ті самі Тимчик, Михайличенко. Але на нас чекає виступ в Лізі чемпіонів, а ці футболісти навіть в Прем'єр-лізі не грали. Акцент робиться не на легіонерів, а на тих виконавців, які зможуть виконувати завдання, які поставлені перед ними. У будь-якій команді все починається з оборони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич відверто розповів про кадрову ситуацію в "Динамо"

Про проблему воротарів розповів Михайло Михайлов.

"В обоймі у нас 4 воротарі, які були на зборах - Коваль, Рудько, Бущан та Маханьков. Ми дали їм можливість показати себе в контрольних матчах, усі мали по суті однакову кількість ігрової практики. Зараз не можу сказати точно, що в нас є основний воротар. Все буде вирішуватися перед кожною конкретною грою.

Я говорив з хлопцями, сказав їм, що пост-період Шовковського пройшов, коли півроку після завершення ним кар'єри всіх молодих порівнювали з Олександром. Зараз буде інша оцінка, інший аналіз. Потрібно показувати стабільну гру високого класу. Вірю, що буде якісний стрибок вгору".

Своє бачення ситуації в захисті висловив Олег Лужний.

"Думаю, що з захисниками потрібно більше працювати індивідуально. Хачеріді? Я розмовляв з ним персонально і пояснив ситуацію. Він все чудово зрозумів. Женя розумна людина, сказав, що з його боку жодних проблем не буде, і він буде повністю віддаватися роботі. Можливо, вони не знайшли з Ребровим спільної мови, але я цього не знаю, не знаходився тоді всередині команди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ні в футбол, ні в теніс" - Хацкевич розкритикував Хачеріді

"Динамо" перший матч сезону проведе в Одесі проти "Шахтаря" за Суперкубок України 15 липня. Початок о 21:00, текстовий онлайн проведе наш сайт. Прямий ефір на каналах "Україна" і "Футбол 1".

Стартовий матч чемпіонату країни "Динамо" зіграє 18 липня в Києві, на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського проти одеського "Чорноморця". Початок о 19:00. Гра пройде без глядачів: таке покарання столичний клуб отримав за поведінку вболівальників у поєдинку "Динамо" - "Шахтар" минулого сезону.

Пізніше також стало відомо, що "Динамо" офіційно розірвало контракт з Олександром Гладким. Гравець отримав статус вільного агента.

Зараз ви читаєте новину «Доля Рибалки, конфлікт Реброва з Хачеріді: про що говорили на презентації штабу Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути