понеділок, 23 квітня 2018 14:30

"До отримання фіналу Ліги чемпіонів мають стосунок навіть прибиральниці Павелка, але не Суркіс"

 

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс був присутній на церемонії передачі Києву і ФФУ Кубків Ліги чемпіонів. Однак слова йому не надали, і запросили його на церемоніюю брати Клички, а не ФФУ.

"Мене сюди не запрошувала Федерація футболу. Мене запросив мій друг, легендарний спортсмен. Ми з братами Кличками друзі десятки років.

У 2014 році пан Платіні, сидячи за одним столом з президентом України (Петром Порошенком) і зі мною, сказав, що Суркіс зробив йому дірку в голові питанням про надання Україні права проведення фіналу Ліги чемпіонів. І, в принципі, розглядався 2020-й. Але я вже тоді сказав, що нас цікавить фінал ЛЧ-2018, який відбудеться перед іншою відомою подією ", - передає слова Суркіса footclub.com.ua.

Суркіс нагадав, що коли Олександр Чеферін став президентом УЄФА, то вже на наступний день на виконкомі було прийнято рішення про надання Києву фіналу ЛЧ-2018.

"Для цього було дуже багато зроблено. Після виконкому я подзвонив Павелку і президенту країни, було багато щастя, радості і все вітали це. Але у мене таке враження, що у пана Павелка до отримання цього фіналу мають відношення навіть його прибиральниці, а пан Суркіс, на жаль, не має можливості бути запрошеним на таку подію, яке організовує ФФУ. Не важливо, люблять мене чи ні, але є якийсь принцип корпоративної етики ", - наголосив Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Ліги Європи зухвало викрали - відомо, чи знайшли

Також Григорій Михайлович оцінив рівень підготовки Києва до фіналу.

"Безумовно, зараз ми знаходимося в цейтноті. Тому що багато технологічні речі, які ми повинні робити раніше, на жаль, сьогодні робляться в останню чергу. Але ми так звикли: ми, так би мовити, важливо починаємо, але швидко їдемо. І я думаю, що ми швидко доїдемо до того, що УЄФА буде задоволений. Я дуже на це сподіваюся, тому що у нас немає іншого вибор".

У суботу, 21 квітня, в Києві відбулося представлення кубка Ліги чемпіонів УЄФА. У святкових заходах взяли участь наставник збірної України Андрій Шевченко, президент ФФУ Андрій Павелко, мер столиці Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «"До отримання фіналу Ліги чемпіонів мають стосунок навіть прибиральниці Павелка, але не Суркіс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути