Ексклюзиви
неділя, 28 серпня 2022 18:56

"Дніпро-1" сенсаційно розгромив "Динамо" в матчі УПЛ

"Дніпро-1" сенсаційно розгромив "Динамо" в матчі УПЛ
"Дніпро-1" сенсаційно розгромив "Динамо" в другому турі УПЛ. Фото: СК "Дніпро-1"

У неділю, 28 серпня, свої виступи в новому сезоні української Прем'єр-ліги почали "Динамо" й "Дніпро-1". Команди в Львові провели зустріч другого туру.

Обидва колективи пропустили перший тур, тому що посеред тижня грали в єврокубках. Тому для обох клубів цей матч був дебютним 2022 року на українській землі.

Динамівці краще почали поєдинок і завдали двох ударів. Спочатку голкіпер дніпрян упорався з несильним ударом головою Буяльського, а дещо згодом Сидорчук пробив вище воріт після навісу зі штрафного.

До всіх кадрових проблем киян додалася ще й травма Попова на початку сьогоднішньої зустрічі. Денис невдало приземлився після верхової боротьби. Мірча Луческу вирішив не ризикувати й замінив захисника, випустивши Сироту.

"Біло-сині" володіли ініціативою протягом першого тайму. В одному з епізодів Шепелєв малював пенальті, за що дістав жовту картку. Номінальні гості розраховували на швидкі контратаки, шукаючи попереду Бланко, Громова й Довбика. На 31-й хв. "Дніпро-1" уперше влучив у площину воріт "Динамо". Бущан відбив у бік спробу Гуцуляка майже з лінії штрафного майданчика.

Кияни відповіли ударом головою Сироти після навісу з кутового. М'яч зачепив поперечину й вилетів за межі поля. А наприкінці тайму "спортклубівці" розіграли кутовий, Олександр Піхальонок подав на Едуарда Сарапія, який встиг скластися та пробити повз голкіпера – 0:1. Гості несподівано вийшли вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І знову скандал з телепулом: Setanta не пустили на матч УПЛ "Динамо" – "Дніпро-1"

Луческу був абсолютно незадоволений діями своїх підопічних. У перерві тренер замінив Кравченка й Шепелєва, випустивши Кендзьору й Гармаша. Динамівці й надалі володіли ініціативою, проте пропустили атаку суперників, яка завершилася другим взяттям воріт. Ґабріель Бузанелло віддав результативну передачу на Олександра Піхальонка – 0:2.

Без Циганкова, котрий пропускав гру через ушкодження, попереду в киян фактично нічого не виходило. У румунського наставника не витримали нерви спостерігати за інертною грою грою Бєсєдіна, тому він кинув у бій Ваната.

У "Динамо" було ще чимало часу, аби відігратися, однак створити проблеми обороні "Дніпра-1" їм так і не вдалося. Беззуба гра в атаці й кілька помилок у захисті призвели до того, що "біло-сині" сенсаційно стартували в новому чемпіонаті УПЛ з поразки.

Дніпряни ще й добили фаворита в компенсований до другого тайму час. Валентин Рубчинський успішно зіграв на добиванні. 3:0 – розгромна перемога команди Олександра Кучера.

СК "Дніпро-1" піднявся в турнірній таблиці на п'яте місце, маючи три очки з трьох можливих.

"Динамо" поки розташувалося на четверій сходинці з кінця.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро-1" сенсаційно розгромив "Динамо" в матчі УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути