Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2012 17:08

"Дніпро" і "Металіст" дізналися арбітрів у Лізі Європи

"Дніпро" і "Металіст" дізналися арбітрів у Лізі Європи

Стали відомі бригади арбітрів, які обслужать матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи за участю українських команд

Арбітром матчу АІК - "Дніпро" призначений 28-річний представник Словаччини Іван Кружляк. 28-річний рефері починав футбольний шлях в якості воротаря, але ще в юнацькому віці через важку травму руки був змушений завершити кар'єру футболіста. З тих пір він почав шлях арбітра, за прикладом свого батька.

Асистентами Кружляка будуть співвітчизники Томаш Шомолані, Ондржей Брендза, Річард Трутц і Володимир Внук. Резервний арбітр - Ерік Вайсс.

У ролі головного арбітра матчу 2 туру групового турніру Ліги Європи, в якому харків'яни будуть приймати "Рапід" (Австрія), вийде на поле ізраїльтянин Менаше Масіах. Асистенти арбітра - Нісан Давид і Орен Бурштейн. Четвертий рефері - Аміхай Ієшуа Мозес. Додаткові помічники рефері - Елі Ахмнон і Хаїм Яаков (всі - Ізраїль).

Нагадаємо, що поєдинки відбудуться у четвер, 4 жовтня. Матч у Харкові розпочнеться о 20:00 за київським часом, а виїзна зустріч "Дніпра" - в 22:05. Матч харків'ян покаже телеканал "Футбол", дніпропетровців - 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" і "Металіст" дізналися арбітрів у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути