вівторок, 14 червня 2011 13:40

Для Степаненка достроково завершилося Євро-2011

Для Степаненка достроково завершилося Євро-2011

Травма, якої зазнав Тарас Степаненко в стартовому матчі проти чехів, не дозволить півзахисникові "Шахтаря" зіграти за українську збірну в останніх матчах молодіжного чемпіонату Європи.

Степаненко лише нещодавно відновився від аналогічного пошкодження, отриманого в чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів з "Барселоною".

"Попереднє обстеження виявило надрив м'яза, а тому чемпіонат Європи для мене, на жаль, завершився. В одному з епізодів я поставив корпус, і в мене на повній швидкості врізався суперник. Після зіткнення я помацав рукою місце ушкодження і зрозумів, що далі грати не зможу", - заявив Степаненко.

Не виключено, що гравцеві буде зроблено операцію.

Зустріч з чехами, яка завершилася з рахунком - 1:2, пропустив також лівий захисник Євгеній Селін, у якого в день матчу піднялася температура.

На даний момент команда Павла Яковенка займає останнє місце в групі В. Наступну зустріч вона проведе 15 червня в Хернінгу проти збірної Англії, яка напередодні зіграла з іншими суперниками нашої молодіжки – іспанцями 1:1. До речі, зі збірною Іспанії українці зіграють 19 червня.

Зараз ви читаєте новину «Для Степаненка достроково завершилося Євро-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути