четвер, 22 січня 2009 11:41

Діючі чемпіони Європи з фігурного катання знялися з турніру

Діючі чемпіони Європи з фігурного катання в танцях на льоду російська пара Оксана Домніна і Максим Шабалін знялися з чемпіонату Європи, що проходить в Хельсінкі через травму коліна російського фігуриста, яка загострилася, повідомляє агентство РІА Новини.

Як нагадує агентство, під час виконання парою Домніна - Шабалін обов"язкового танцю у вівторок російський фігурист впав, проте, як він пізніше заявив, це не було пов"язано з давньою травмою коліна. У результаті російські фігуристи зайняли за підсумками першого дня змагань лише п"яте місце.

Що стосується спортивних пар, то лідери після виконання короткої програми росіяни Марія Мухортова і Максим Траньков не зуміли утримати перше місце і чемпіонами Європи після виконання довільної програми стали Олена Савченко і Робін Шолкови, які представляють Німеччину. Мухортова і Траньков у результаті зайняли третє місце; срібну медаль також завоювала російська пара - Юко Кавагуті і Олександр Смірнов.

В четвер 22 січня в Хельсінкі довільну програму представлять чоловіки, у яких після короткої програми лідирує французький фігурист Бріан Жубер. Крім того, будуть розіграні медалі серед танцювальних пар, які представлять оригінальний танець.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Діючі чемпіони Європи з фігурного катання знялися з турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути