Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2019 15:27

"Динамівці" запросили поранених бійців АТО на матч із "Олександрією"

Футбольний клуб "Динамо" Київ продовжує надавати допомогу і всебічну підтримку захисникам України. Воїнам, які отримали важкі поранення під час бойових дій і проходять лікування та відновлення в Головному військовому клінічному госпіталі.

Про це пише офіційний сайт "Динамо".

На особисте запрошення президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса і почесного члена УЄФА Григорія Суркіса матч "Динамо" - "Олександрія" відвідали поранені військовослужбовці, яким за станом здоров'я можна було залишати межі госпіталю в супроводі волонтерів і представників клубу.

Автор: fcdynamo.kiev.ua
 

Автобус київського "Динамо" доставив почесних гостей у VIP-ложі НСК "Олімпійський", де в комфортному скай-боксі вони дивилися гру 11-го туру Favbet Ліги.

Бійців запросили в лаунж-зони, а саме у скай-бокс, де в комфортних умовах із частуваннями і напоями вони змогли спостерігати за грою улюбленої команди. Хлопці фотографувалися на фоні стадіону і скай-боксу, а також ділилися враженнями зі своїми близькими.

Автор: fcdynamo.kiev.ua
 

Перед грою до воїнів АТО заглянули Ігор і Григорій Суркіси і Володимир Мунтян. Почесні гості подякували героям за мужність і відвагу, побажали міцного здоров'я, побажали приємного перегляду матчу, особисто вручили пам'ятні подарунки бійцям і волонтерам і запросили відвідати матчі Кубка АТО.

У свою чергу, герої подякували Ігорю і Григорію Суркісам за допомогу й увагу до воїнів АТО і нагородили орденами "За гідність і славу".

Ірина Южаніна, начальник управління з гендерної політики та взаємодії з громадськими організаціями інвалідів, ветеранів війни та праці, детальніше розповіла про нагороди та допомогу "Динамо".

Автор: fcdynamo.kiev.ua
 

"Дякую Фан-клубу "Динамо" Київ. Вони завжди раді прийняти наших дітей, дають квитки на матчі, сприяють різноманітним поїздкам. Ми вирішили на знак подяки нагородити орденами Ігоря і Григорія Суркісів. Це нагороди від інвалідів АТО, це наша велика повага за допомогу воїнам, щоб вони не були покинуті без уваги, особливо діти. "Динамо" організовують тури для дітей за межами Києва і різні заходи", - сказала вона.

Представники фан-клубу на чолі з Сергієм Михайленком, які організували відвідування воїнами матчу, розповіли героям України про традиції "біло-синіх" і зробили невеликий екскурс у клубну історію киян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров прокоментував можливий відхід із "Ференцвароша"

"Динамо" мінімально перемогло "Олександрію" 1:0 і продовжує залишатися на 2-му місці в турнірній таблиці чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «"Динамівці" запросили поранених бійців АТО на матч із "Олександрією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути