Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2013 12:05

"Динамо" зараз не лають лише кішки та собаки" - Леоненко

"Динамо" зараз не лають лише кішки та собаки" - Леоненко
Леоненко: "Динамо" зобов'язане без проблем обігравати "Тун". Фото: faeri.ru

Екс - футболіст "Динамо" і збірної України, футбольний експерт Віктор Леоненко поділився своїми очікуваннями від українських команд в 4-му турі групового раунду Ліги Європи.

"Дніпро" - "Пасуш де Феррейра"

"Як виявилося "Дніпру", дісталася найслабша група . Друге місце команді, вважаю, гарантовано. Фінішувати на першому навряд чи вдасться. Напевно, мало хто вірить у перемогу над "Фіорентиною" в Італії. Що ж до "Пасуша", то тут питань виникнути не повинно. Хоча, треба буде ще подивитися, який вийде склад. Тренер може вирішити провести ротацію, дати комусь відпочити або взагалі у виховних цілях посадити на лавку за якусь провину. Тут я в голову Рамос не залізу".

"Лудогорець" - "Чорноморець"

"Найважче буде "Чорноморцю". Їм і на виїзді грати, і проти лідера групи. Одесити, напевно, будуть грати на контратаках, а найнебезпечніші в них, що тут приховувати, це стандарти. Звичайно, всі хочуть перемоги "Чорноморця", але команді зараз важливіше набиратися досвіду. Думаю, своє завдання одесити вже давно виконали. Але раз планку так високо підняли, то керівництво могло зажадати і більшого. Правда, з такою короткою лавою буде важко".

"Тун" - "Динамо"

"Хочеться, щоб і "Динамо" досягло позитивного результату. А то команду не лають тільки собаки та кішки. Та й Олег Володимирович вже "підвисає". Суркіс вже дав зрозуміти, що готовий прибрати Блохіна. Динамівці найсильніші в групі, але, дивно, що футболісти не забиваючи голи, можуть звільнити тренера. А моменти все-таки є , не виходити ж Блохіну самому забивати. Кияни повинні без проблем обігравати "Тун" навіть у Швейцарії, якщо тільки знову обійдеться без сюрпризів, адже це футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зараз не лають лише кішки та собаки" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути