субота, 28 серпня 2021 21:52

"Динамо" забило "Колосу" сім сухих м'ячів

"Динамо" забило "Колосу" сім сухих м'ячів
Фото: UA-Футбол / Олександр Приходько

Київське "Динамо" розгромило ковалівський "Колос" у шостому турі чемпіонату України з рахунком – 7:0. По два рази відзначилися Де Пена і Циганков і по одному – Кенджьора, Шапаренко і Буяльський.

Кияни з перших хвилин дали зрозуміти "Колосу", що кращі часи цієї команди уже позаду. Вже на 10 хвилині рахунок був – 2:0. Далі побиття тривало в розміреному ритмі й закінчилося рахунком – 6:0 вже в першому таймі.

Підопічні Мірчі Луческу могли замахнутися на рекорд матчу з "Маріуполем" в 2010 році, коли була здобута рекордна перемога з рахунком – 9:0. Однак після перерви, фактично, кинули грати, обмежившись лише одним забитим м'ячем.

Дивно, але з семи голів киян жодного немає на рахунку форвардів. І якщо в першому таймі Ілля Шкурін, активно підігрував партнерам, віддавши гольовий пас під удар Шапаренку, а ще в кількох випадках не влучивши із забійних позицій, то в Еріка Раміреса взагалі не було шансів відзначитися. Очевидно, він поки не готовий грати в той футбол, який вимагає тренер "Динамо".

Гра може цілком завершитися відставкою тренера "Колоса" Руслана Костишина. По ходу матчу бідолаха чого тільки не робив: змінював опорників ще в першому таймі, зняв з гри свого сина, випускав на поле новачків Січінаву й Нурієва. Однак усе було марним: побиття тривало й ті, хто виходив на заміну, помилялися ще більше. Принаймні два м'ячі привезли Лисенко й Богданов, ледь з'явившись на полі.

"Колос" багато втратив із травмою основного голкіпера Волинця. Маханьков, який його замінив, зумів парирувати лише 4 із 11 ударів у площину. Сумна статистика для воротаря, який рідко виходить на поле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" претендує на гравця "Бенфіки"

Кияни завершили стартовий відрізок чемпіонату на першому місці. Ігри наступного туру будуть зіграні у вересні, після матчів збірних команд. Першу з них команда України зіграє 1 вересня в Нур-Султані проти команди Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило "Колосу" сім сухих м'ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути