субота, 23 вересня 2017 21:52

"Динамо" за порожніх трибун не змогло обіграти дебютанта УПЛ

"Динамо" за порожніх трибун не змогло обіграти дебютанта УПЛ
Хацкевич і "Динамо" залишилися без перемоги в "штрафному" матчі з "Вересом". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні, 23 вересня, в Києві відбувся матч 10-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зустрічалися "Динамо" й "Верес". Гра завершилася внічию, 0:0.

Київський клуб, граючи за порожніх трибун (клуб покарали за поведінку вболівальників на матчі за Суперкубок України), з перших хвилин пішов в атаку, намагаючись забити швидкий гол.

Рівненська команда не пропустила, при цьому зуміла вирівняти гру, але все ж більше гольових моментів виникало саме в киян. Тільки один Мбокані втратив кілька забійних шансів.

Підопічні Вірта не відсиджувалися в захисті, при цьому намагалися контратакувати. Якби трохи більше щастя футболістам з Рівного, то цілком могли б вивезти з Києва і три очки.

У кінцівці "Динамо" спробувало піти на штурм. Однак крім довгих закидів у господарів поля нічого так і не вийшло.

"Динамо" втратило чергові очки в чемпіонаті і знову пропустило вперед донецький "Шахтар". Останній сьогодні не без зусиль обіграв "Зірку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" найближчий матч Ліги Європи зіграє без глядачів

Динамо - Верес 0:0

Динамо: Коваль - Морозюк, Хачеріді, Кадар, Піваріч - Циганков, Буяльський (Бесєдін, 90), Сидорчук, Гонсалес (Гармаш, 65) - Мораес, Мбокані.

Верес: Бандура - Кобін, Борзенко, Сімінін, Адамюк - Е. Пасіч (Котляр, 83), Карасюк, Федорчук, Волошинович (Г. Пасіч, 88) - Сергійчук (Морозенко, 90 + 2), Степанюк.

Попередження: Сидорчук - Сергійчук.

Наступну гру "Динамо" проведе на виїзді в рамках групового раунду Ліги Європи проти сербського "Партизана". Гра також пройде за пустих трибун - так УЄФА покарала белградський клуб за поведінку їхніх уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" за порожніх трибун не змогло обіграти дебютанта УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути