неділя, 11 березня 2018 22:00

"Динамо" з мінімальним рахунком перемогло "Верес"

"Динамо" з мінімальним рахунком перемогло "Верес"
Єдиний м'яч забив Жуніор Мораєс


Київське "Динамо" перемогло 1:0 рівненський "Верес" у матчі 23-го туру чемпіонату України. Єдиний м'яч забив на 15-й хвилині першого тайму Жуніор Мораєс.

Кияни розраховували здобути перемогу малою кров'ю. Цим пояснюється відсутність на полі найкращого гравця минулого туру Ліги Європи Віктора Циганкова. Більшу частину поєдинку просидів на лаві запасних і Микола Шапаренко. Хлопцям явно дали перепочити перед четверговим матчем із "Лаціо", де доведеться багато бігати й перекривати зони.

"Верес" вийшов на поле з думками про збереження власних воріт. Коли ж на 15-й хвилині план на матч провалився, команда ще годину не знала, що їй робити на полі: чи то бігти відігруватися, чи постаратися вберегти тили від ще більших неприємностей. Зрештою, лише після 75-ї хвилини "Верес" пішов уперед і мав кілька напівмоментів, аби зрівняти рахунок у матчі.

Кияни розраховували здобути перемогу малою кров'ю. Цим пояснюється відсутність на полі найкращого гравця минулого туру Ліги Європи Віктора Циганкова. Більшу частину матчу просидів на лаві запасних і Микола Шапаренко

Найкращим на полі серед столичних футболістів був новачок Беньямін Вербич. Це й зрозуміло: словенцю не треба берегтися напередодні зустрічі із "Лаціо". Він мусить уже зараз показати, що гроші, сплачені за перехід, не викинули на вітер.

Розслабленість, з якою "динамівці" зіграли проти "Вересу", не повинна вводити в оману. В четвер на полі буде зовсім інше "Динамо". Навіть у найкращі часи Лобановського напередодні вирішальних матчів команда могла зіграти абияк у чемпіонаті України.

Дьємерсі Мбокані у нинішній його формі навряд чи допоможе "динамівцям" у битві за вихід у чвертьфінал. Безумовними фаворитами за місце єдиного нападника залишаються Мораєс і Бесєдін. Денис Гармаш після витівки із вилученням у Римі теж надовго може забути про основу "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які шанси в Хацкевича залишитися тренером "Динамо" - опитування

Динамо

Бойко - Кадар, Бурда, Пиварич, Кенджьора - Шепелєв - Вербич, Буяльський, Морозюк (Гонсалес, 90+3) - Бесєдін (Мбокані, 74), Мораєс (Шапаренко, 62).

Гол: Мораєс, 15.

Наступний тур відбудеться 17 березня. Кияни прийматимуть удома полтавську "Ворсклу", а "Верес" удома поміряється силами із луганською "Зорею".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" з мінімальним рахунком перемогло "Верес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути