Ексклюзиви
неділя, 15 грудня 2019 16:19

"Динамо" з боями перемогло "Десну"

"Динамо" з боями перемогло "Десну"
У березні Фран Соль равмувався саме в грі з "Десною"

Київське "Динамо" здолало в Чернігові місцеву "Десну" – 1:0 і вийшло на друге місце в чемпіонаті України. Єдиний м'яч у першому таймі забив Віктор Циганков.

Говорити про якийсь прорив у "Динамо" передчасно. На відміну від попередніх поєдинків, кияни припустилися меншої кількості помилок й забрали в "Десни" три залікових бали.

Оборона "Динамо" далека від ідеалу, а без Дениса Попова, який зашкутильгав у другому таймі, то й взагалі розхристана. У другому таймі кияни мають дякувати Георгію Бущану, який щонайменше двічі рятував підопічних Михайличенка від голу.

Фран Соль навряд чи переконав тренерів "Динамо", що він кращий від Родрігеша й Соля

Фран Соль навряд чи переконав тренерів "Динамо", що він кращий від Родрігеша й Соля. Мабуть нападники киян стали заручниками високої конкуренції. Принаймні ніхто з них не відзначався стабільністю впродовж усієї осені, з часу заміни головного тренера.

Віктор Циганков і Віталій Миколенко залишаються єдиними світлими плямами в нинішньому складі "Динамо". Навіть Беньямін Вербич, який забив чимало вирішальних голів, не зумів реалізувати пенальті на останній доданій хвилині. З пенальті у динамівців взагалі намічаються серйозні проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Шахтар" переміг "Зорю"

"Динамо" закінчує осінню частину чемпіонату на звичній другій сходинці, але ніколи ще гра клубу не отримала стільки нищівної критики. Якщо не станеться якісного прориву весною, то "Динамо" розпочне наступний чемпіонат з новим тренером.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" з боями перемогло "Десну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути