пʼятниця, 03 серпня 2018 21:45

Динамо втретє поспіль обіграло "Шахтар"

Динамо втретє поспіль обіграло "Шахтар"
Вербич був найгострішим у складі киян

"Динамо" продовжило свою переможну серію в чемпіонаті, обігравши чемпіона "Шахтар" – 1:0. Гол забив Беньямін Вербич. Це вже третя поспіль перемога киян, враховуючи останній матч минулого чемпіонату та гру на Суперкубок.

Аргументом гірників завжди було твердження, що "Шахтар" виграє потрібні матчі. Мовляв, донеччани знають, коли не можна втрачати бали. Однак цього разу вони програли принципову гру, заледве оговтавшись від поразки в Суперкубку. Якщо справи так підуть і далі, то в команди Фонсеки може виникнути комплекс київського "Динамо".

Андрій П'ятов узяв собі за правило хоча би раз результативно помилятися в грі з найбільш принциповим суперником. Тепер уже ніхто не згадає, скільки разів Андрій виручав гірників в українському "класіко". І навіть в останньому матчі. Так узагалі можна догратися до лави запасних.

Вербич потроху перетворюється на зірку. Так обіграти двох захисників, у моменті, коли жовту отримав Хочолава – треба мати неабиякий талант. Саме Вербич на пару із Циганковим у складі киян мали найреальніші шанси відкрити рахунок. "Шахтар" став по-справжньому небезпечний лише коли виникла потреба відігруватися.

На матч прийшло 46 тисяч уболівальників. Давно фани "Динамо" не тішили киян такою відвідуваністю. Прихильники "Динамо" який рік сподіваються на відродження великої команди. Цього разу відчуття їх не підвело. Невже, вони вже щось знають?

"Шахтар" уперше за всю новітню історію не контролював хід гри. Попри наявність Тайсона, відродженого федерацією Ісмаілі та Марлоса, гірники, схоже, пливли за течією. Нерв гри контролював суперник. "Динамо" терпляче чекало на свій шанс. Зламати плани Хацкевичу в нинішнього "Шахтаря" просто не було сил.

Динамо
Бойко, Кадар, Бурда, Морозюк, Кенджьора, Шепелєв (Гармаш, 63), Сидорчук (Андріевський, 73), Циганков, Вербич, Буяльский (Че-Че, 84), Беседін.

Шахтар
П'ятов, Ісмаілі, Ракицький, Хочолава, Данченко, Тайсон (Тотовицький, 84), Степаненко (Фернандо Педро, 76), Марлос, Алан Патрик, Коваленко (Майкон, 89), Мораєс.

Гол:
1:0 – 64 Вербич
Попередження
Хочолава (30), Ісмаілі (51), Степаненко (55), Буяльський (57).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динамо - Шахтар 1:0, кияни вийшли в лідери чемпіонату

Після трьох турів "Динамо" очолило турнірну таблицю

Зараз ви читаєте новину «Динамо втретє поспіль обіграло "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути