неділя, 06 серпня 2017 21:59

"Динамо" втратило залікові бали в Полтаві

"Динамо" втратило залікові бали в Полтаві
"Динамо" зіграло внічию з "Ворсклою"

Київське "Динамо" втратило очки в Полтаві, розписавши із місцевою "Ворсклою" нульову нічию. Називаємо 5 причин невдачі киян.

1. "Динамо" досі не відійшло від шоку після програшу "Янг Бойз" і пропущеного гола на останніх хвилинах. Команда не мала часу перемкнути увагу на внутрішній чемпіонат. Занадто багато було втрачено у грі в Берні. Налаштуватися на перемогу в Полтаві, як слід, не вдалося. Натомість "Ворскла" скористалася можливістю забрати бали в киян і заробити бонуси від їх основного конкурента.

2. Тренери "Динамо" зробили логічні заміни після гри в Швейцарії. Однак не всі з них спрацювали. Циганков помітно здав у другому таймі. Бесєдін виглядав блідо й ще довго чекатиме свого наступного шансу. Схоже, лише Томаш Кенджьора остаточно посадить на лаву запасних головного невдаху швейцарського матчу Миколу Морозюка.

3. Артемові Кравцеві варто було виходити на матч з перших хвилин. За відсутності травмованого Мбокані, він створив більше нагод за 15 хвилин, аніж Артем Бесєдін за 75.

4. Не може вважатися класною команда, чиї гравці не влучають у порожні ворота з 7 метрів. Денисові Гармашу ще довго снитиметься ця гра. Він був одним із найкращих на полі, але всю роботу перекреслили змарновані нагоди. Особливо та, що в кінці першого тайму.

5. Андрію Ярмоленку варто усвідомити, що окрім дриблінгу є ще й швидкий пас. Андрій зловживав обіграшем, злився, коли Матвієнко відбирав м'яч й гальмував атаки киян при виході з оборони. Зрешою, можливо, саме цієї дещиці забракло динамівцям для перемоги.

Ворскла - Динамо 0:0 (0:0, 0:0)

Ворскла - Шуст (Ткаченко, 6), Чижов, Матвієнко, Пердута, Даллку, Скляр, Чеснаков, Шарпар, Ребенок, Коломоєць (Загорулько, 90), Кадімян (Одарюк, 83).

Динамо - Коваль, Кадар, Хачеріді, Віда, Кендзьора, Гармаш, Циганков (Гонсалес, 80), Буяльський, Сидорчук, Ярмоленко, Бесєдін (Кравець, 68).

Попередження: Шарпар (50), Сидорчук (62), Хачеріді (70), Скляр (73), Пердута (89), Буяльський (89), Кендзьора (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поговорили по-чоловічому після "Янг Бойз" - Хацкевич

Посеред тижня кияни поступилися "Янг Бойз" і вилетіли з Ліги чемпіонів. Тепер команда Хацкевича продовжить боротьбу в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратило залікові бали в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути