неділя, 23 травня 2021 16:17

"Динамо" виставило на трансфер дорогого легіонера

"Динамо" виставило на трансфер дорогого легіонера
Міккель Дуелунд не грав при жодному з тренерів. Фото: "Динамо"

Данський легіонер "Динамо" Міккель Дуелунд виставлений на трансфер. Тренер Мірча Луческу вирішив продати дорогого дублера.

"Дуелунд виставлений на трансфер. Коли у 2018 році з маловідомим навіть у себе на батьківщині данцем уклали 5-річний контракт, здивування фахівців викликала трансферна ціна 4 мільйони євро (і це при актуальних і реальних тоді 1,5 мільйонах на Transfermarkt)". Повідомляє Telegram-канал "Динамо Київ Inside".

"На цьому трансфері "погріли руки" багато хто. А щомісячна зарплатна відомість ціною у 150 тисяч євро тішила данські очі. У підсумку Міккель на полі запам'ятався кубковими голами з Минаєм. І травмами. Співвідношення зарплата/якість відразу кинулося в румунські очі. Результат відомий. Дуелунд на трансфері, покупців немає, два роки контракту ще в силі.

Менше ніж за 3 мільйони євро Ігор Суркіс продавати його не збирається. А оскільки ніхто стільки не дасть, вірогідним результатом бачиться оренда. У зв'язку з зацікавленістю Артемом Довбиком раніше розглядався варіант із рідним для Міккі Мітьюлландом, який володіє 50% прав на українця. Розмін правами на гравців. Але вийшло як вийшло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехід Де Дзербі в "Шахтар" назвали скандалом

За три роки виступів у "Динамо" Дуелунд зіграв 21 матч і забив 1 гол. За молодіжну і юнацьку збірні Данії він зіграв 36 матчів, у яких відзначився 16 забитими м'ячами. Дуелунд не став основним ні за Хацкевича, ні за Михайличенка, ні за Луческу.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виставило на трансфер дорогого легіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути