четвер, 18 квітня 2013 14:43

"Динамо" відмовилось продавати Ярмоленка за 18 мільйонів євро

"Динамо" відмовилось продавати Ярмоленка за 18 мільйонів євро
"Найбільше до від'їзду готовий лівий вінгер Андрій Ярмоленко" - Пінколіні ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" не захотіло розлучатися з одним з лідерів команди, Андрієм Ярмоленком, і відхилило пропозицію про його продаж за € 18 мільйонів.

Про це в інтерв'ю італійському інтернет-порталу CalcioNapoli24 розповів тренер з фізичної підготовки українського клубу Вінченцо Пінколіні. За його словами, у складі віце-чемпіонів України є ряд інших гравців, які вже готові до переїзду в сильні чемпіонати.

"Думаю, багато селекціонерів добре знайомі з київським "Динамо". З минулого року в основі нашої команди грає 20-річний Максим Коваль, який також кілька разів захищав кольори національної команди. Можливо, найбільше до від'їзду готовий лівий вінгер Андрій Ярмоленко - це 23-річний швидкісний гравець. Клуб вже відхилив пропозиції в розмірі € 17-18 мільйонів. Також я б відзначив захисника Євгена Хачеріді та півзахисника Дениса Гармаша, який може відмінно грати в опорній зоні", - зазначив Пінколіні.

Нагадаємо, інтерес до Андрія Ярмоленка в різний час виявляли "Мілан", "Наполі", лондонський "Арсенал" і дортмундська "Боруссія".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відмовилось продавати Ярмоленка за 18 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути