субота, 28 листопада 2020 19:05

"Динамо" впевнено розібралося з "Ворсклою"

"Динамо" впевнено розібралося з "Ворсклою"
"Динамо" мало велику перевагу в першому таймі. Фото "Динамо"

Київське "Динамо" обіграло полтавську "Ворсклу" в 11 турі чемпіонату України – 2:0

Розлючені розгромною поразкою від "Барселони" динамівці з перших хвилин затиснули гостей. Давно в киян не було такої переваги над гостями. Ніхто би не повірив, що зустрічаються перша й третя команди. У перші 45 хвилин "Ворскла" двічі пропустила, один м'яч господарів скасував арбітр, а ще раз він же не поставив пенальті у ворота полтавців.

"Ворскла" сама відчула себе в ролі динамівців проти "Барселони". Жодного небезпечного момента, жодної красивої комбінації не розіграли підопічні Максимова. Кияни просто встигали миттєво перекривати всі зони або полтавці занадто повільно розвивали свої атаки.

Знову матч з участю Катерини Монзуль закінчився вилученням у "Динамо". Цього разу в ролі відеоасистента пані Катерина побачила порушення від Забарного, який зіграв високо піднятою ногою й кияни змушені були догравати матч удесятьох. Зате червона картка в полтавця Кане сумнівів ні в кого не викликала.

Луческу, здається, остаточно схиляється до варіанту з Вербичем у нападі й Супрягою в запасі

Непогану форму набрав Богдан Леднєв. Три явних гольових моменти, яких не було з часів гри в "Зорі". І якби не вдала гра Скляра, Ндіайє й воротаря Ткаченка, то Леднєв цілко міг записати на свій рахунок перший динамівський гол. Можна було похвалити ще й Шепелєва, якби не жахливі останні паси від Володимира. Чотири рази віддавав Шепелєв останній пас, і всі чотири рази невдало. Хоча в опорній зоні його робота не викликала нарікань.

Луческу, здається, остаточно схиляється до варіанту з Вербичем у нападі й Супрягою в запасі. Терпець урвався навіть у Мірчі. Влад знову нічого не зробив, щоби довести зворотнє. Знову жодного моменту й жодного м'яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітана "Динамо" дискваліфікували на 3 матчі

Наступну гру "Динамо" зіграє в Лізі чемпіонів у середу, 2 грудня, в Турині проти "Ювентуса".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" впевнено розібралося з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути