середа, 31 жовтня 2018 16:33

"Динамо" у складному поєдинку обіграло "Минай" - відео

"Динамо" у складному поєдинку обіграло "Минай" - відео
Шапаренко відзначився дублем у матчі проти "Миная"

Київське "Динамо" пробилось до наступного раунду Кубка України з футболу. У 1/8 фіналу "кияни" на виїзді здобули перемогу над друголіговим ФК "Минай".

"Біло-сині" вийшли на матч напіврезервним складом. На гру не приїхали взагалі Вербич, Циганков, а Гармаш і Буяльський залишились у запасі. Перший тайм столичні гості провели невиразно: обмаль небезпечних моментів і відсутність ударів по воротах. Окрім того, "кияни" ще й пропустили гол у середині тайму. Помилкою захисників скористався Смокоровський. На перерву команди пішли за мінімальної переваги "Минаю". Тривога вболівальників "Динамо" була максимальною. Малюнок гри був дуже схожий на програний матч проти "Львова" (0:1).

Але, на щастя для "киян", їм вдалось знайти ключі до оборони суперника та зняли всі питання за 10 хв. Дубль Шапаренка та гол Гармаша принесли "киянам" перемогу. Але гра підопічних Хацкевича знову не вражала, забиті голи пояснюються фартом і низьким рівнем суперника. Але, як-то кажуть, "3 очки не пахнуть", у нашому випадку вихід до наступного раунду Кубка. Відставка Хацкевича відкладається на невизначений строк.

Кубок України 1/8

"Минай" - "Динамо" 1:3

Голи: Смокоровський 21 - Шапаренко 50,54, Гармаш 58

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-гравець "Динамо" показав, як відпочиває в лазні

Результати інших матчів 1/8 Кубка України: "Гірник" - "Львів" 0:1, "Калуш" - "Дніпро" - 1 0:3, "Інгулець" - "Маріуполь" 3:1

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" у складному поєдинку обіграло "Минай" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути