Ексклюзиви
неділя, 29 вересня 2013 21:12

"Динамо" у меншості врятувалось від поразки у Полтаві

"Динамо" у меншості врятувалось від поразки у Полтаві
"Динамо" втратило очки у матчі з "Ворсклою" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" зуміло заробити лише одне очко у Полтаві, зігравши з "Ворсклою" внічию 2:2 у матчі 11-го туру чемпіонату України з футболу.

Господарі відкрили рахунок на 33-й хвилині після голу македонського нападника Адіса Яховіча, якому асистував Денис Громов. Кияни через сім хвилин зрівняли рахунок, коли марокканець Бельханда добив м'яч у ворота після удару Андрія Ярмоленка і сейва воротаря. Але перед самою перервою Громов з пенальті знову вивів "Ворсклу" вперед.

На 51-й хвилині гості залишилися в меншості після вилучення Брауна Ідейє. Врятувати матч "Динамо" вдалося вже в доданий час зусиллями нігерійця Аруни, який вийшов на заміну.

Після цього матчу столична команда залишається на 5-му місці в турнірній таблиці з 18 набраними очками. "Динамо" відстає на п'ять очок від "Шахтаря" і "Чорноморця", які ділять 3-4 місця. "Ворскла" йде на 6-му місці з 17 очками, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Чемпіонат України

11-й тур

Ворскла - Динамо Київ 2:2 (2:1, 0:1)

Голи: 1:0 - 33 Яхович, 1:1 - 40 Бельханда, 2:1 - 45, пенальті Громов, 2:2 - 90 Аруна.

Ворскла - Непогодов, Пердута, Курилов, Даллку, Сапай, Чеснаков, Громов, Ребенок, Маркоскі, Міщенко (Скляр, 83), Яховіч (Янузі, 71).

Динамо Київ - Коваль, Гусєв (Аруна, 71), Драгович, Хачеріді, Данило, Вукоєвич (Ленс, 59), Велозу, Ярмоленко, Бельханда (Мбокані, 55), Макаренко, Ідейє.

Попередження: Макаренко (17), Курилов (19), Хачеріді (35), Маркоскі (56), Вукоєвич (56), Сапай (77), Драгович (79), Скляр (85).

Вилучення: Ідейє (51)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" у меншості врятувалось від поразки у Полтаві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути