Ексклюзиви
субота, 04 лютого 2012 11:44

"Динамо" стартувало з перемоги на Marbella CUP 2012

"Динамо" стартувало з перемоги на Marbella CUP 2012

З перемоги стартувало "Динамо" на міжнародному турнірі "Marbella CUP 2012", що проходить в рамках зимових зборів.

У поєдинку з "Крильями Совєтов" підопічні Юрія Сьоміна забили два м'ячі, але при цьому головний тренер не дорахувався відразу двох основних футболістів.

Приїхавши на центральний стадіон, динамівців чекало відразу декілька приємних зустрічей. Юрій Сьомін мило розмовляв з головним тренером "Крильєв" Андрієм Кобелєвим. До слова, в подарунок від свого колишнього помічника в московському "Динамо" Юрій Павлович отримав вимпел команди, випущений спеціально до 70-річчя клубу. Футболісти були раді зустрічі зі своїм колишнім одноклубником Сергієм Корніленком, а Артем Мілевський знайшов спільні теми для розмови з давнім знайомим, колишнім гравцем донецького "Металурга" Володимиром Прийомовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьомін взяв на іспанський збір 29 футболістів

Втім, як мовиться, дружба дружбою, а служба - перш за все. На футбольному полі вже кожен з футболістів бився на благо своєї команди. Саме, що бився, оскільки "Динамо" по ходу першого тайму не долічилося відразу двох футболістів. Протягом двох хвилин болючий удар в коліно отримав Денис Гармаш, а потім голова в голову зійшовся з суперником Даніло Сілва. Обох головний тренер замінив від гріха подалі. І якщо Даніло в результаті відбувся легким розтином над бровою, то з приводу Дениса Юрій Сьомін після матчу припустив більш серйозні наслідки.

Примітно, що лише троє гравців провели повністю матч. Голкіпер Олександр Шовковський залишив свої ворота "на замку", а наприкінці першого тайму і зовсім створив шедевр, витягши "мертвий" м'яч з кута воріт. Захисник Бетао зі старту матчу виконував функції центрального захисника, після травми Даніло Сілви перейшов на правий фланг, а з виходом на поле Рибалки замість Хачеріді знову опинився в центрі оборони. Ще один захисник, Горан Попов, провів перший матч після більш ніж двомісячної паузи, пов'язаної з травмою коліна, і відіграв досить упевнено на звичному для себе лівому фланзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може замінити "Бешикташ" в Лізі Європи

Голи у ворота "Крильєв Совєтов" почали залітати вже після перерви. Причому в обох взяв безпосередню участь Артем Мілевський, який з'явився на полі з початком другого тайму. У дебюті другої половини матчу Артем, перебуваючи на лінії карного майданчика, продовжив передачу Ярмоленка на Ідейє, і Браун точним ударом відправив м'яч у кут. А незадовго до фінального свистка Мілевський сам опинився на вістрі, точним ударом в падінні головою замкнувши ідеальний навіс Ярмоленка з лівого флангу.

Marbella CUP 2012, 1/4 фіналу

"Динамо" (Київ) - "Крилья Совєтов" (Самара) - 2:0 (0:0).

Голи: Ідейє (48), Мілевський (84).

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва (Алмейда, 25), Бетао, Хачеріді (Рибалка, 46), Попов, Гармаш (Аруна, 25), Алієв (Корреа, 68), Ярмоленко (Лухтанов, 87), Дуду (Мілевський, 46), Мехмеді (Нінкович, 60), Ідейє (Ескобар, 81).

"Крилья Совєтов": Веремко, Молош (Цаллагов, 46), Верховцов, Концедалов, Джозеф-Рейнетт, Дікьяра (Воробйов, 46), Бобер (Яковлєв, 45), Прийомов, Григорян (Голубєв, 53), Петров, Корніленко (Аппа , 63).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" стартувало з перемоги на Marbella CUP 2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути