субота, 04 грудня 2021 16:23

"Динамо" розтрощило "Верес" і наздогнало "Шахтар"

"Динамо" розтрощило "Верес" і наздогнало "Шахтар"
Вербич забив двічі. Фото: "Динамо"

Київське "Динамо" розгромило в Луцьку рівненський "Верес" – 3:0 і очолило турнірну таблицю чемпіонату. Забитими м'ячами відзначилися Беньямін Вербич (двічі) та Віктор Циганков.

Кияни присоромили скептиків, які пророкували їм важку гру й не очікували розгрому господарів. Однак рівняни протрималися лише половину першого тайму. Беньямін Вербич ідеально пробив з-за меж карного майданчика й влучив просто у кут. Цей удар зруйнував усі плани "Вереса" щодо активної і масованої оборони. Однак першу половину гри господарі за інерцією дограли біля своїх воріт.

Результат міг бути ще гірший, якби Монзуль не організувала епопею з пробиттям пенальті

Другу половину матчу "Верес" почав атаками, які не становили небезпеки для воріт Бущана. Натомість у свої ворота рівняни нахапали повну торбу м'ячів. Результат міг бути ще гірший, якби Монзуль не організувала епопею з пробиттям пенальті. З першого удару Віктор Циганков забив. Арбітриня угледіла, що хтось із динамівців убіг у карний майданчик до удару. З другої спроби Циганков вдарив вище воріт. Але тут до удару забіг захисник господарів. Однак перебивати втретє Монзуль не дозволила, попутно вилучивши з поля помічника Луческу Огнена Вукоєвича.

Відчувши, що є шанс урятувати матч, "Верес" кинувся в атаку й нарвався на кілька блискавичних ударів. Особливо красивий був другий гол Вербича. Словенець красиво відкрився карному майданчику й оформив дубль у матчі. Крапку в матчі поставив Циганков, забивши в порожні ворота.

Кияни набрали непогану форму напередодні матчу з кризовою "Бенфікою". Динамівці нарешті можуть зіграти розкуто, без страху пропустити гол. Є шанс закінчити Лігу чемпіонів з більшим доробком аніж один заліковий бал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу заступився за Мессі

"Динамо" знову очолило турнірну таблицю чемпіонату, зрівнявшись із "Шахтарем" за кількістю балів і різницею м'ячів. В останньому турі осінньої частини чемпіонату кияни вдома прийматимуть "Зорю", а "Шахтар" поїде в гості до "Олександрії".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розтрощило "Верес" і наздогнало "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути