Ексклюзиви
субота, 17 жовтня 2020 19:19

"Динамо" розім'ялося на "Рухові" перед "Ювентусом"

"Динамо" розім'ялося на "Рухові" перед "Ювентусом"
Карлос Де Пена став автором першого м'яча. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" обіграло у Львові місцевий "Рух" із рахунком – 2:0. Відзначилися легіонери Карлос Де Пена та Жерсон Родрігеш.

Гру можна було розділити на три частини. Перша – перший тайм, коли кияни тиснули й намагалися відкрити рахунок. Після чудової комбінації Циганков – Де Пена, столична команда збавила оберти й грала в розрахунку на контратаки. Друга частина – тиск "Руху" 20 хвилин у середині другого тайму, коли львів'яни намагалися зрівняти рахунок. Третя частина – заключні 10 хвилин, коли підопічні Луческу зрозуміло, що можуть догратися й відсунули гру від власних воріт. В одній із контратак Родрігеш забив другий м'яч і зняв усі питання щодо переможця матчу.

Склад "Динамо" можна назвати оптимальним. Денис Попов витіснив із центру захисту Томаша Кенджьору, а Віталій Миколенко перейшов на улюблений лівий фланг. Зіграв Попов без помилок, то ж можна очікувати, що саме він разом із Забарним розпочне в старті гру Ліги чемпіонів проти "Ювентуса".

Шапаренко своїм широким кроком і постійними змінами вектору руху увів у штопор увесь півзахист "Руху"

Попов був малопомітним, але в очі кинулося інше. Не надто вдала гра Віталія Буяльського, який зірвав кілька перспективних атак і ладислава Супряги, який знову має великі проблеми із реалізацією. Однак потішили Жерсон Родрігеш і Віктор Циганков. Обидва хоч у перебували в складі збірних, але були на полі одними із кращих.

Абсолютно найкращим був Микола Шапаренко. Молодий талант "Динамо" своїм широким кроком і постійними змінами вектору руху увів у штопор увесь півзахист "Руху". Львів'яни не могли знайти проти Миколи жодного конструктивного засобу. Якщо Шапаренко збереже свіжість до вівторка, то може показати себе у всій красі в матчі проти беззмінного чемпіона Італії останнього десятиліття.

Майже не було роботи в найбільш популярного гравця "Динамо" останнього тижня – Георгія Бущана. Новоспечена зірка збірної України так і не здійснив жодного ефектного сейву впродовж матчу. Мабуть залишив увесь запас на гру проти "Ювентуса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ультрас хочуть зірвати матч "Динамо" в Лізі чемпіонів

Після цієї перемоги кияни одноосібно очолили турнірну таблицю. У них –14 залікових балів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розім'ялося на "Рухові" перед "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути