неділя, 03 грудня 2017 22:00

"Динамо" розтрощило "Маріуполь"

"Динамо" розтрощило "Маріуполь"
Мораес оформив дубль в матчі з "Маріуполем". Фото: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" перемогло вдома "Маріуполь" 5:1 Робимо перш висновки після гри.

При всій повазі, тренеру гостей Олександру Бабичу треба писати заяву. "Маріуполь" – явно не його команда. Результати після відставки Севідова просто жахливі. Останні 15 хвилин гри в Києві – кошмар для гостей, які позиціонували себе ледь не як найпринциповішого, після "Шахтаря", суперника киян.

Кваліфікованих гравців у маріупольців більш ніж достатньо. Зліпити з них колектив – неймовірно важко. Принаймні нинішньому тренерському складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маріуполь" вперше виграв з новим наставником

"Динамо" не повинна розхолоджувати така перемога. Суперник розвалився за 20 хвилин до кінця гри. У матчі з "Партизаном" нічого подібного не буде. Проблеми в обороні "Динамо" нікуди не подінуться. І цілком можливо, що відігратися, як і в грі в Албанії, вже не вдасться.

Гру для киян витягнули три гравці – Гармаш, Циганков і Мораєс. Решта нічого екстраординарного не продемонстрували. Микола Шапаренко, який змусив говорити про себе в останніх іграх, не вийшов у старті тому, що Гармаш перебуває у своїй найкращій формі за останні місяці.

Травма Мбокані майже не залишає варіантів тренерам "Динамо" для вибору нападника. І слава Богу. Мораєс довів, що він може легко замінити конголезця. До того ж "Партизан" – його команда.

Цілком вірогідно, що "Динамо" більше не доведеться їздити в Маріуполь. Шансів у приазовців потрапити у шістку з такою грою – нуль.

"Динамо": Бущан, Кенджьора, Кадар, Хачеріді, Морозюк, Гармаш (Шапаренко, 79), Шепелєв, Буяльський, Циганков, Піварич, Мбокані (Мораєс,40)

"Маріуполь": Худжамов, Яворський, Білий, Кирюханцев, Тищенко, Болбат, Вакуленко, Тотовицький, Мишньов (Гоміс, 10), Кожанов (Чурко, 59), Фомін.

Голи: Болбат, 27, Гармаш, 29, Циганков, 45, Мораєс, 74, 84, Гонсалес, 90

У неділю відбулися ще кілька матчів. "Зірка" вдома мінімально обіграла "Сталь" завдяки голу Цюпи, а "Ворскла" розібралася з "Олександрією", 3:1. У полтавчан забивали Кулач, Коломоєць і Кобахідзе, в складі олександрійців відзначився Гітченко.

Поєдинок "Карпати" - "Олімпік" у Львові не дограли через складні погодні умови, дата догравання стане відома пізніше. За підсумками першого тайму зафіксована нічия, 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розтрощило "Маріуполь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути