вівторок, 02 квітня 2013 13:44

"Динамо" поклало око на хорватського форварда

"Динамо" поклало око на хорватського форварда
Трансферна вартість Анте Ребіча становить один мільйон євро ФОТО: sports.ru

Форвард РНК Спліт Анте Ребіч під час найближчого трансферного вікна напевно залишить свою нинішню команду, так як 19-річним футболістом зацікавилися селекціонери безлічі більш титулованих клубів, серед яких значиться і київське "Динамо".

За інформацією хорватських ЗМІ, агент Ребіча активно займається питанням працевлаштування талановитого футболіста і веде переговори з імовірними покупцями контракту нападника.

Повідомляється, що крім "Динамо" на Анте претендує французький ПСЖ, леверкузенський "Байєр", дортмундська "Боруссія", а також італійська "Парма".

За даними авторитетного порталу transfermarkt.de орієнтовна сума за викуп контракту Ребіча становить 1 мільйон євро.

Додамо, що аргентинський півзахисник Факундо Бертольо навряд чи залишиться в "Греміо" після 30 липня, коли закінчується термін його оренди, повідомляє Dinamo.in.ua з посиланням на бразильське видання Zero Hora.

Молодий футболіст рідко потрапляє в склад команди Вандерлея Лушембургу, який вирішив не включати гравця у заявку на Кубок Лібертадорес.

Київське "Динамо", якому належать права на Бертольо, не погоджується продовжити оренду 22-річного аргентинця. Футболіст може залишитися в "Греміо" лише в тому випадку, якщо знайдеться інвестор, який буде готовий вкласти 4 мільйони євро на покупку гравця.

"У нас немає можливості продовжити оренду Бертольо. Потрібно або купувати, або повертати його назад в Київ. Над цим питанням ми подумаємо, коли прийде час", - резюмує виконавчий директор бразильського клубу Руї Кошта.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" поклало око на хорватського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути