середа, 26 липня 2017 21:54

"Динамо" перемогло "Янг Бойз" у першому матчі відбору Ліги чемпіонів
24

«Динамо» впевнено обіграло «Янг Бойз»
Фото: Ірина Козюпа
«Динамо» впевнено обіграло «Янг Бойз»
«Динамо» впевнено обіграло «Янг Бойз»
«Динамо» впевнено обіграло «Янг Бойз»
«Динамо» впевнено обіграло «Янг Бойз»

Київське "Динамо" перемогло швейцарський "Янг Бойз" 3:1 у третьому кваліфікаційному матчі до Ліги Чемпіонів. Гра проходила в Києві.

У першому таймі команди розпочали повільно. Перший удар по воротах киян завдали швейцарці на 14 хвилині. А вже за хвилину кияни відкрили рахунок. Дьємерсі Мбокані виборов м'яч і дав п'яткою пас на Дениса Гармаша. Той намагався вийти сам на сам, але вперся в захисника. М'яч відскочив до Андрія Ярмоленка і той із правої неробочої ноги точно пробив над головою воротаря в дальній кут 1:0.

Швейцарці ледь не відігралися на 17 хвилині, але удар Фаснахта прийшовся вище воріт. На 19 хвилині кияни оригінально розіграли штрафний, але на простріл Дерліса Гонсалеса ніхто не відгукнувся. "Янг Бойз" відповіли небезпечним проривом лівим флангом, але Коваль перехопив простріл.

На 33-ій хвилині Ярмоленко отримав пас від Шепелєва, кілька разів обіграв на фланзі захисника й прострілив на Мбокані. Той підставив п'яту 2:0.

Ближче до закінчення суперник киян активізувався. Четверо швейцарців виходили на двох захисників, але все завершилося неточним ударом по воротах.

Динамівці згаяли ще один момент. На доданій арбітром хвилині Гармаш після навісу Шепелєва не влучив у ворота головою.

Другий тайм став фестивалем згаяних можливостей "Динамо". На 54-ій хвилині фланговий прохід Гонсалеса завершився невдалим прострілом. Нуху ледь не зрізав м'яч у власні ворота. На 58 хвилині після розіграшу кутового головою у перекладину влучив Кадар. Ще за 8 хвилин Корзун не реалізував блискучий пас Гармаша. Вдало зіграв голкіпер фон Бальмоос. На 69 хвилині впритул головою бив Мбокані – повз ворота. За 5 хвилин до кінця гри Ярмоленко не влучив як слід по м'ячу після пасу Циганкова.

Швейцарці забили гол тоді, коли ніхто не сподівався. Ассале прорвався правим флангом і точно прострелив на голову Фаснахту 2:1. Утім довго радіти суперникам динамівці не дозволили. Коваль щосили вибив м'яч від воріт, він перелетів усіх захисників і приземлився точно на ногу Гармашу 3:1.

Динамо Україна - Янг Бойз Швейцарія 3:1

Голи: 1:0 - 15 Ярмоленко, 2:0 - 34 Мбокані, 2:1 - 90 Фасснахт, 3:1 - 90 Гармаш.

Динамо - Коваль, Віда, Хачеріді, Кадар, Морозюк, Сидорчук (Корзун, 65), Шепелєв, Гармаш (Буяльський, 90), Ярмоленко, Мбокані, Гонсалес (Циганков, 81).

Янг Бойз - фон Балльмос, фон Берген, Беніто (Лотомба, 76), Мбабу, Нуху, Раве, Ебішер (Бертоне, 62), Саного (Ассале, 52), Соу, Фасснахт, Оаро.

Попередження: Нуху (31), фон Берген (73).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На позицію лівого захисника дуже багато "лівих" гравців" - Хацкевич

Гра-відповідь відбудеться в Берні 2 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перемогло "Янг Бойз" у першому матчі відбору Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути