Ексклюзиви
субота, 17 березня 2018 11:09

"Динамо" здолало чинного володаря Кубка чемпіонів

"Динамо" здолало чинного володаря Кубка чемпіонів
Бодо Ілгнер збиває Андрія Шевченка

17 березня 1999 року київське "Динамо" грало матч-відповідь чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Суперником був чинний володар призу мадридський "Реал". Перша гра на "Сантьяго Бернабеу" завершилася внічию - 1:1. На гол Андрія Шевченка відповів Предраг Міятович.


Поле було важким, що дещо обмежувало швидкості. Ініціативою володіли гості. Динамівці намагалися вибігати в гострі контратаки. Перший тайм виявився безрезультатним - 0:0.
У другій половині гри "вершкові" наполегливіше пішли вперед, бо їм треба було забивати. Кілька разів після небезпечних ударів Рауля підопічних Лобановського рятував голкіпер Шовковський.

Ребров із Шевченком розіграли витончену комбінацію, в результаті якої Андрій вийшов сам на сам із воротарем і невідпорно пробив - 2:0


А на 63 хвилині гості проґавили стрімку контратаку "Динамо". Белькевич віддав пас на Шевченка й Андрій вискочив сам на сам із Бодо Ілгнером. Андрій обманув воротаря, але той в останню мить збив форварда. Пенальті взявся виконати постраждалий. Удар у форварда вийшов нехитрим і зірковий голкіпер легко відбив його. Але прямо на ногу Андрієві. Повторний постріл і - 1:0.


Після цього команди припинили грати в обережну гру й атака пішла на атаку. Чудовий момент згаяв у гостей Давор Шукер. А от Ребров із Шевченком розіграли витончену комбінацію, в результаті якої Андрій вийшов сам на сам із воротарем і невідпорно пробив - 2:0. Йшла 79 хвилина гри.


Володарі Кубка чемпіонів ще для годиться провели кілька атак, які нічим не завершилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" здолало "Баварію" і вийшло в півфінал Кубка чемпіонів


"Динамо" востаннє у своїй історії пробилося до півфіналу Ліги чемпіонів, де в драматичній боротьбі поступилося німецькій "Баварії" із загальним рахунком - 3:4.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" здолало чинного володаря Кубка чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути