неділя, 29 вересня 2019 19:14

"Динамо" здобуло 4 перемогу поспіль

"Динамо" здобуло 4 перемогу поспіль
Вербич забив за "Динамо" в другому матчі поспіль. Фото: офіційний сайт "Динамо"

Київське "Динамо" в рамах 9 туру вдома перемогло "Дніпро -1" 2:0. Таким чином команда Олексія Михайличенка здобула 4 поспіль перемогу поспіль.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри на "Олімпійському".

Олексій Михайличенко провів ротацію. Порівняно з грою у середу проти "Маріуполя" в "Динамо" вийшло відразу 5 нових гравців. Тут не має нічого дивного, бо киянам потрібно грати двічі на тиждень. Вже у четвер динамівці зіграють у Лізі Європи проти "Лугано".

"Динамо" зіграло у два форварди. Олексій Михайличенко на матч проти "Дніпра -1" виставив два чистих форвардів – Франа Соля та Артема Бесєдіна. Атакувальна схема гри не принесла бажаного результату. Нападники скоріше заважали один одному, ніж доповнювали. Соль відверто загубився на полі, тому не дивно, що був замінений на початку другого тайму.

"Дніпро -1" хотів зіграти другим номером. Гості побудували гру від оборони. Намагаючись захищатися кількісно та проводити швидкі атаки. План на гру Михайленка не спрацював. Супряга жодного разу не встиг втекти від опікунів.

Супряга провів слабкий матч

"Динамо" ефективно використовувало високий пресинг. Саме боротьба в середині поля стала вирішальною у матчі. Кияни вміло пресингували суперника в середині поля змушуючи помилятися після переходу з оборони в атаку, таким чином небезпеку біля воріт суперника. Гості декілька разів обрізалися на своїй половині поля. Особливо ефективним був Гармаш, який змушував помилятися суперника.


Захисники "Дніпра -1" провели не найкращий матч. Саме центральна зона оборони була найбільше вразливою в гостей. Центральні захисники Логінов та Лопирьнок багато помилялися позиційно та індивідуально. Саме з їхньої зони прийшов гол та був зароблений пенальті.

В другому таймі "Динамо" зменшило швидкості. Якщо у першій половині гри гравці "Динамо" були активними в атаці, то в другій половині гри віддали ініціативу гостям граючи через контратак. Кияни тримали в голові гру через 4 дні в Швейцарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич знову очолить "Динамо"

Свій наступний матч "Динамо" проведе в четвер 3 жовтня в рамках Ліги Європи. Команда Михайличенка зіграє у рамках другого туру проти Лугано" в гостях. Початок гри – о 22. 00.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" здобуло 4 перемогу поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути