Ексклюзиви
середа, 16 березня 2016 00:07

"Динамо" не програло "Манчестер Сіті", але вибуло з Ліги чемпіонів

"Динамо" не програло "Манчестер Сіті", але вибуло з Ліги чемпіонів
"Динамо" в Манчестері попрощалося з ЛЧ. Фото: facebook.com

Київське "Динамо" зіграло внічию з "Манчестер Сіті" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч проходила в Манчестері на стадіоні "Етіхад - Сіті оф Манчестер" і завершилася з рахунком 0:0.

До середини першого тайму поле через травми залишили два захисники "Манчестер Сіті" - Венсан Компані та Ніколас Отаменді. Київське "Динамо" намагалося використати активний пресинг, але небезпечних моментів біля воріт "городян" практично не виникало.

У другому таймі перевага була у "Манчестер Сіті": на кінець години гри Яя Туре зі штрафного пробив поруч з хрестовиною, а через дві хвилини Хесус Навас потрапив у штангу. Після цього господарі не використали ще кілька моментів. Разом з тим, в кінці зустрічі свої шанси вирвати перемогу мали, але не використали динамівці. Зустріч так і закінчилася внічию.

Перший матч завершився перемогою "Ман Сіті" з рахунком 3:1. Кияни завершили виступи в турнірі, а "городяни" вперше в історії вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів і дізнаються свого наступного суперника за результатами жеребкування.

"Манчестер Сіті" став 7-м англійським клубом, що дійшли до стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Від Франції і Іспанії у чвертьфіналі турніру також грали по 7 команд.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. 2-й матч

Манчестер Сіті (Манчестер, Англія) - Динамо К (Київ, Україна) - 0:0

Попередження: Отаменді, 18 - Антунеш, 21; Гармаш, 57.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не програло "Манчестер Сіті", але вибуло з Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути