Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2016 11:50

"Динамо" нагадувало самовпевненого боксера - Федорчук

"Динамо" нагадувало самовпевненого боксера - Федорчук
Олег Федорчук. Фото: dynamo.kiev.ua

Футбольний експерт Олег Федорчук проаналізував вчорашню поразку київського "Динамо" проти англійського "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3.

"Ми часто вдаряємося в крайнощі. Або недооцінюємо себе, або переоцінюємо. Учора явно переоцінили свої можливості. Я перед грою мріяв про нічию, але мене не слухали. Мовляв, переможемо. У паралельному матчі голландський ПСВ, не соромлячись, грав удома на нічию. Я думав, що і "Динамо" діятиме так само. Але кияни з перших хвилин пішли вперед. Тобто почували себе на рівних. Ситуація нагадувала ту, коли самовпевнений боксер думає, що поб'є чемпіона. Але кілька пропущених ударів повертають його на грішну землю. Для нас це гарний урок. І для тренерського штабу киян. Бо він не мав плану "В" і плану "С". Діяли за однією схемою гри. Швидкий пропущений гол поламав попередній план, а перебудуватися динамівці не змогли".

Ліга чемпіонів. "Динамо" - "Манчестер Сіті" - 1:3. Порошенка засвистали сильніше, ніж гравців "МС"

Олег Вікторович каже, що першу гру після відновлення сезону треба було зіграти обережніше.

"Динамо" не грало офіційні матчі протягом 77 днів. Із досвіду знаю, що навіть після 10 днів без офіційних ігор команда втрачає 30% свого потенціалу. Атакувати з перших хвилин було помилкою. Варто було діяти від оборони. Як "Шахтар" минулого року у Львові з "Баварією". Ніхто ж не скаже, що Луческу не прихильник атакувальної гри. Але він розумів, що проти Мюнхена так грати не можна. Тренерам "Динамо" варто повчитися в Луческу, поки він ще тут. Треба реально себе оцінювати. Так, ми навчилися грати на барабані, але на скрипці ще не тягнемо. Той же "Сіті" вклав півмільярда доларів, поки вийшов у плей-оф. Не треба бігти попереду паровоза. Варто працювати і вірити в свою зорю. Колись і вона засяє", – впевнений експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" нагадувало самовпевненого боксера - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути