понеділок, 22 червня 2020 21:37

"Динамо" ледве перемогло "Колос" у скандальному матчі

"Динамо" ледве перемогло "Колос" у скандальному матчі
Сергій Бойко став головною дієвою особою матчу. Фото: УАФ

У рамках 27 туру УПЛ "Динамо" у важкому матчі перемогло "Колос" -2:1. Що потрібно знати про гру?

Злива зіпсувала футбол. Під час всього матчу йшов рясний дощ. Така погода нівелювала індивідуальну перевагу гравців "Динамо". На перше місце вийшла фізична підготовка, бажання та самовіддача.

Матч мав судівський присмак. Головний арбітр матчу Сергій Бойко призначив 4 пенальті. Двічі у ворота "Динамо" та двічі у ворота "Колоса". Динамівці були близькі і до третього одинадцятиметрового, але після перегляду відеоповтору суддя змінив своє рішення. Не обійшлося без вилучення. Поле через другу жовту покинув Кирило Петров.

"Колос" зміг дати бій "Динамо". Команда Руслана Костишина завдяки високому пресингу високо зустрічала "Динамо", дуже швидко переходила середину поля. Півзахист та захист "Динамо" не завжди справлялося із таким тиском. Гості мали достатньо моментів біля воріт Георгія Бущана.

Молоді гравці "Динамо" провалили матч

Молоді гравці "Динамо" провалили матч. Денис Попов привіз пенальті у власні ворота. В атаці Попов та Миколенко були мало ефективними. Форвард Назарій Русин провів доволі пасивний матч. Георгій Цітаїшвлі був замінений у перерві. Навіть більше досвідчені Віктор Циганков та Володимир Шепелєв провели відверто слабку гру. Відповідальність на себе взяли більше досвідчені гравці.

Головний героєм "Динамо" Георгій Бущан. Воротар "Динамо" зміг парирувати пенальті при рахунку 0:0, а також врятувати свою команду після виходу сам на сам за рахунку 1:1. Але декілька разів голкіпер помилявся у простих ситуаціях на виходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколенка розглядають як третього запасного в "Наполі"

Після 27 турів "Динамо" набрало 55 очок та на три пункти випереджає свого головного конкурента у боротьбі за друге місце "Зорю". Наступну гру команда Олексія Михайличенка проведе проти "Десни".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" ледве перемогло "Колос" у скандальному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути