Ексклюзиви
субота, 25 лютого 2017 16:13

"Динамо" і "Зоря" забивали лише у першому таймі

"Динамо" і "Зоря" забивали лише у першому таймі
Артем Бесєдін забив переможний м'яч "Динамо"

Київське "Динамо" у 19-му турі чемпіонату України на виїзді переграло луганську "Зорю" і взяло у суперника реванш за поразку у першому колі.

У стартовому складі киян вийшло відразу два дебютанти - 19-річний Володимир Шепелєв і сербський новачок Александар Пантич. Томаш Кадар провів матч на лаві запасних. У другому таймі на полі з'явився ще один дебютант киян Роман Яремчук.

"Зоря" відкрила рахунок вже на четвертій хвилині зустрічі - Бонавентуре виявився спритним у штрафному майданчику киян і майже в шпагаті проштовхнув м'яч повз Рудька.

Киянам щоб зрівняти рахунок знадобилося всього 10 хвилин. Ярмоленко віддав гострий пас у штрафний майданчик на Буяльського, той зробив простріл в центр воротарського, звідки Гармаш спокійно розстріляв ворота Шевченка.

В середині першої половини гри травму отримав Бонавентуре і покинув стадіон на автомобілі швидкої допомоги. А через хвилину кияни вийшли вперед. Морозюк зробив простріл на ближню штангу, а Бесєдін в боротьбі із захисником встиг вставити ногу і переправити м'яч у ворота.

Решта матчу динамівці спокійно контролювали хід поєдинку і створили ще кілька небезпечних моментів, але забити більше командам не вдалося.

А закінчувала поєдинок "Зоря" у меншості - Опанасенко відверто руками схопив на фланзі Циганкова і отримав друге попередження.

"Зоря" - "Динамо" - 1:2

Голи: Бонавентуре (4) - Гармаш (14), Бесєдін (29)

"Зоря": Шевченко, Опанасенко, Форстер, Сухоцький, Чечер, Петряк, Чайковський (Гречишкін, 72), Харатін, Любенович, Бонавентуре (Кулач, 28), Пауліньо (Ліпартія, 61).

"Динамо": Рудько, Пантич, Віда, Антунеш, Морозюк, Буяльський (Корзун, 75), Гармаш, Шепелєв, Ярмоленко, Бесєдін (Яремчук, 84), Гонсалес (Циганков, 68).

Попередження: Віда (25), Опанасенко (51), Любеновіч (60).

Вилучення: Опанасенко (86)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уже не сумно, а смішно дивитися, що відбувається в "Динамо" - Мілевський

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Зоря" забивали лише у першому таймі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути