понеділок, 24 жовтня 2011 12:53

"Динамо" і "Шахтар" у Кубку України розсудить Абдула

"Динамо" і "Шахтар" у Кубку України розсудить Абдула

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме матч 1 / 8 фіналу Кубка між "Динамо" і донецьким "Шахтарем", який відбудеться в 26 жовтня.

Про це повідомляє офіційний сайт Біло-синіх.

Суддя в полі - арбітр першої категорії Анатолій Абдула з Харкова. Зайнятися суддівством харків'янин вирішив в 1999 році, а через дев'ять років почав залучатися до обслуговування матчів елітного дивізіону.

У нинішньому сезоні на рахунку харків'янина шість матчів елітного дивізіону, серед яких і три поєдинки за участю суперників. "Динамо" під наглядом Абдули обіграло на виїзді полтавську "Ворсклу" в 12-му турі (2:1), а "Шахтар" і зовсім здобув дві виїзні перемоги - над земляками з "Металурга" (2:0) і дніпропетровським "Дніпром "(3:1).

Допомагати харків'янину в майбутньому поєдинку будуть асистенти арбітра ФІФА з Миколаєва - Ігор Пономаренко і Сергій Возняк. Функції резервного виконає арбітр першої категорії Сергій Скирда, що представляє Харків.

Робота арбітрів буде оцінена Мирославом Ступаром з Івано-Франківська.

Нагадаємо, в рамках 1/8 Кубка України київське "Динамо" на своєму полі прийме донецький "Шахтар". У понеділок, 24 жовтня, стартує продаж квитків на цей матч.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" у Кубку України розсудить Абдула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути