Ексклюзиви
неділя, 04 березня 2018 19:42

"Динамо" дотиснуло "Зорю" на останніх хвилинах

"Динамо" дотиснуло "Зорю" на останніх хвилинах
"Динамо" і "Зоря" влаштували трилер на сніжному полі. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" перемогло "Зорю" в домашньому матчі чемпіонату України - 3:2.

Команди обережно почали гру, але ближче до середини першого тайму намітилася перевага столичного клубу. В кінцівці тайму динамівці затисли "Зорю" на її половині поля, але зиску з цього не мали.

Натомість Вернидуб зумів здивувати опонента відразу після поновлення гри. Шабанов небезпечно пробив головою після кутового, Лунін укинув м'яч на Громова, прохід, пас, удар Юрі, добивання Харатіна - 0:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" і "Динамо" зіграли божевільний матч

Здавалося, динамівці запанікували. Хацкевич замінив інертного Шепелєва на Вербича, а замість Гонсалеса вийшов Шапаренко.

"Динамо" виграло, але припустилося маси помилок у захисті

Саме словенському новачку "Динамо" судилося зрівняти рахунок після високої подачі Циганкова - 1:1.

Кияни побігли вперед і наразилися на чергову контратаку. Юрі після пасу Громова забив другий гол. Денис Бойко побіг скорочувати кут обстрілу й ворота залишалися порожніми - 1:2.

Луганці провели ще кілька небезпечних контратак, але їм не щастило при завершенні.

"Динамо" зрівняло рахунок після того, як Мораєс скинув м'яч на Циганкова, і Віктор, знаходячись на куті воротарського майданчика, невідпорно пробив у дальній кут.

Перемогу киянам приніс той, на кого сподівалися найменше. Томаш Кенджьора виявився найспритнішим при подачі кутового й пробив головою - 3:2.

"Динамо" виграло, але припустилося маси помилок у захисті. Помилялися всі, починаючи від Бойка і закінчуючи Кенджьорою і Шабановим. Фактично, Юрі й Фаупала робили із захистом киян, що хотіли. Важко уявити, скільки таке "Динамо" пропустить від Іммобіле й компанії вже в найближчий четвер.

"Динамо": Бойко, Пиварич, Хачеріді, Шабанов, Кенджьора, Шепелєв (Вербич, 54), Буяльський, Гармаш (Бесєдін,77), Гонсалес (Вербич, 54), Циганков, Мораес.

"Зоря": Лунін, Прийма, Сваток, Опанасенко, Харатін (Кабаєв, 67), Караваєв, Громов, Сілас, Чеберко, Юрі, Фаупала (Луньов, 83).

Голи: Харатін, 49, Вербич, 57, Юрі, 61, Циганков, 77, Кенджьора, 90+2

Також сьогодні кривдник "Динамо" в минулому турі, рівненський "Верес", на виїзді мінімально обіграв "Сталь", 1:0, м'яч забив Куліш. З таким самим рахунком завершилася зустріч у Маріуполі, де місцева однойменна команда перемогла "Олімпік" і водночас виборола місце в першій шістці. Завершиться тур сьогодні поєдинком у Львові між "Карпатами" та "Шахтарем". Наразі триває перший тайм, рахунок поки не відкрито.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" дотиснуло "Зорю" на останніх хвилинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути