Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2011 14:08

"Динамо" цікавиться Русолом - ЗМІ

"Динамо" цікавиться Русолом - ЗМІ

Як повідомляє FootballTransfer з посиланням на своє джерело в селекції київського "Динамо", команда Юрія Сьоміна серйозно розглядає можливість посилення захисником дніпропетровського "Дніпра" Андрієм Русолом.

Відомо про домовленість між обома клубами лише на випадок, якщо капітан дніпропетровців не продовжить контракт, який завершується у нього вже взимку.

За інформацією джерела, чіткий інтерес до персони Русола у киян виник після травми Тараса Михалика, на якого Юрій Сьомін серйозно розраховує в цьому сезоні.

На питання про можливий обмін Русола на Євгена Хачеріді, яким відкрито цікавився "Дніпро", джерело повідомило, що не чуло про такий варіант. Однак переговори з агентом Русола столичний клуб нібито вів.

Раніше повідомлялося, що "Фламенго" не вдалося домовитися з керівництвом київського "Динамо" про оренду або придбання 50% прав на 21-річного талановитого нападника Андре. Сам форвард після провальних переговорів повернувся до Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" цікавиться Русолом - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути