Ексклюзиви
пʼятниця, 19 квітня 2019 09:05

"Динамівці" відвідали поранених військових у шпиталі

"Динамівці" відвідали поранених військових у  шпиталі
Динамівці різних поколінь підтримують пораненних військових. Фото: офіційний сайт "Динамо".

У четвер, 18 квітня, за ініціативою президента ФК "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса гравці першої команди Віталій Миколенко, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко та Віктор Циганков, легенди клубу Володимира Мунтяна, а також представники "динамівського" фан-клубу на чолі з Сергієм Михайленком відвідали поранених воїнів ЗСУ у військовому шпиталі.

Гравці привезли найнеобхідніші речі — повсякденний одяг, продукти харчування тощо. Воїни зустріли футболістів зі словами: "Із яким рахунком будемо обігравати "Шахтар"? Бійці були приємно здивовані візиту, подякували за підтримку, за те, що не залишили їх без уваги.

Цього разу, крім речей, які потребують поранені герої та які були передані до Головного військового клінічного госпіталю з ініціативи президента клубу, футболісти принесли інші подарунки — м'ячі, спортивний одяг, "динамівські" клубні журнали, книги, присвячені футболістам і тренерам, які здобули перше чемпіонство СРСР для "Динамо" 1961-го.

Разом із гравцями "Динамо" відвідав бійців легендарний футболіст "біло-синіх" Володимир Мунтян. Колишній півзахисник киян подякував від імені ветеранів "Динамо" воїнів АТО і згадав, що раніше були баталії тільки на полі.

Бійці не скупилися на слова подяки і сказали напутні промови:

"Наше "Динамо", наша збірна, наша країна домоглася перемог, про які ми давно мріяли з часів СРСР, коли ми завойовували кубки і чемпіонські титули. Дай Боже нашим хлопцям досягти вершин у футболі. Ми їх підтримуємо".

Був відверто захоплений мужністю поранених капітан "Динамо" Віктор Циганков:

"Можу сказати слова подяки воїнам, що вони роблять для нас. Завдяки їм у нас у місті мирно, наші близькі можуть не переживати ні за що. Тому їм величезне спасибі та, звичайно ж, це треба побачити і молодим гравцям, які були сьогодні, і мені теж. Ми розуміємо, хто за нас вболіває, а ми, у свою чергу, захищаємо клуб. Бійці нам сказали, що найголовніше нам почекати, щоб їх радувати, наших уболівальників і самих себе. Ми виходимо і намагаємося довести кожну гру, що "Динамо" — номер один в Україні та в Європі — становить величезну силу".

Наостанок бійці побажали удачі "динамівцям" у матчі з "гірниками", але сказали, що за будь-якого результату будуть із командою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мбокані заспівав гімн України

Наступний матч "Динамо" проведе 24 квітня проти "Шахтаря" у рамках чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «"Динамівці" відвідали поранених військових у шпиталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути