четвер, 26 вересня 2013 15:33

Девід Хей визначився з новою датою повернення на ринг

Девід Хей визначився з новою датою повернення на ринг
Девід Хей і Тайсон Ф'юрі проведуть бій 8 лютого у Манчестері ФОТО: pro-box.ru

Бій між британськими боксерами - важковаговиками Девідом Хеєм і Тайсоном Ф'юрі пройде 8 лютого 2014 у Манчестері. Про це повідомляє сайт Boxrec.com.

Спочатку поєдинок мав відбутися 28 вересня. Але за вісім днів до бою стало відомо, що Хей під час спарингу розсік ліву брову, через що було прийнято рішення поєдинок відкласти.

Після того, як бій був перенесений, Ф'юрі звинуватив Хея у тому, що він просто не хоче виходити на ринг. Зокрема, у Ф'юрі виникло питання, навіщо варто було влаштовувати спаринг безпосередньо перед відповідальним поєдинком. Хей у свою чергу відповів, що нічого нового і незвичайного в спарингах за кілька днів до бою немає.

Хей вдруге за рік відмовився від бою через травму. Наприкінці червня британець повинен був зустрітися з німцем Мануелем Чарром, але поєдинок був скасований через пошкодження руки, яке Хей отримав на тренуванні.

Якщо поєдинок з Ф'юрі відбудеться, то він стане першим для Хея після повернення на ринг. Навесні 2013 року він повернув собі боксерську ліцензію, яку втратив у жовтні 2011 року після оголошення про завершення кар'єри. У липні 2012 року Хей провів поєдинок зі співвітчизником Дереком Чісорою. Обидва боксери вийшли на ринг з тимчасовою ліцензією, виданою Федерацією боксу Люксембурга.

Всього на професійному рингу 32-річний Хей провів 28 боїв, перемігши в 26 (24 - нокаутом). Два рази він опинявся в ролі переможеного. 25-річний Ф'юрі провів 21 поєдинок, перемігши у всіх (15 - нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей визначився з новою датою повернення на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути