субота, 11 грудня 2010 13:55

Девіч майже домовився з київським "Динамо" - ЗМІ

Девіч майже домовився з київським "Динамо" - ЗМІ

В українському футболі зріє скандальний трансфер - перехід Марко Девіча з "Металіста" в "Динамо", які, нагадаємо, 2010 рік провели в стані війни. Вже скоро нападник і столичний клуб можуть вдарити по руках.

27-річний форвард сербського походження до цих пір не продовжив контракт з "Металістом", який діє до літа. А за шість місяців до закінчення угоди з одним клубом футболіст вільний укладати контракт з іншим. Цією можливістю, цілком реально, і скористається Марко.

Цим трансфером "Динамо" переслідує дві мети - посилення свого складу кращим снайпером ЧУ-2008 і ослаблення "Металіста", з яким "біло-сині" в цьому сезоні борються за друге місце, що дає перепустку в ЛЧ.

Щоправда, повноправним гравцем "Динамо" Девіч, швидше за все, зможе стати тільки влітку - на правах вільного агента. "Металіст" навряд чи погодиться відпустити нападаючого вже взимку за гроші. Хоча, залишившись на півроку в Харкові за наявності контракту з динамівцями, Марко навряд чи зможе розраховувати на ігровий час від Маркевича.

Для багатьох ймовірність, що Девіч залишить "Металіст" надзвичайна - його команда успішна в Європі, а він успішний у цій команді. Але, за неофіційною інформацією, зарплата Марко складає до півмільйона євро, тоді як новачки "Металу" Тайсон і Хав'єр отримують близько мільйона. Передбачається, що в Києві Девічу пообіцяли як мінімум не менше.

До речі, забивши а-ля Мілевський з пенальті у ворота "Динамо" в листопаді в столиці, Девіч чомусь побіг святкувати гол к. .. фанам киян. "Так вийшло", - сказав він тоді, на відміну від білоруса Шитова, назвавши "Динамо" великою командою. На думку фанів "біло-синіх", Девіч динамівцям не завадить. Він міг скласти хороший дует як з Шевою, що вже показав матч проти Чилі, так і з Мілевським, заповнивши прогалину швидкісного центрфорварда, що виникла після травми Кравця. Деякі фани, правда, згадують, як Девіч звинуватив "Динамо" в недотриманні fair play в березневій зустрічі команд. Але, схоже, за голи готові про це забути.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «Девіч майже домовився з київським "Динамо" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути