понеділок, 02 липня 2012 15:22

Дешам офіційно залишив "Марсель"

Дешам офіційно залишив "Марсель"
Дешама не влаштовувала трансферна політика "Марселя". Фото: afp.com

Головний тренер французького футбольного клубу "Марсель" Дідьє Дешам залишив свій пост. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

У повідомленні на сайті "Марселя" говориться, що Дешам повідомив керівництву команди про бажання піти ще 23 травня. Однак офіційно про відставку тренера стало відомо тільки 2 липня.

Причини відходу Дешама не повідомляються, але, за інформацією ЗМІ, тренера не влаштовувала трансферна політика клубу, через що він конфліктував із спортивним директором Жозе Аніго. На початку минулого сезону Аніго навіть був оштрафований за критику на адресу головного тренера.

Можливими кандидатами на пост головного тренера "Марселя" називають наставника менхенгладбахської "Боруссії" Люсьєна Фавра і Фабріціо Раванеллі, який працює в академії "Ювентуса". Сам Дешам може може замінити Лорана Блана на чолі збірної Франції.

Дешам очолив "Марсель" в 2009 році, вигравши разом з командою чемпіонат Франції і три Кубка французької ліги. До цього тренер працював з туринським "Ювентусом", який грав у серії В, і французьким "Монако", з яким він дійшов до фіналу Ліги чемпіонів в 2004 році.

Зараз ви читаєте новину «Дешам офіційно залишив "Марсель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути