Ексклюзиви
середа, 08 червня 2011 11:12

Дель Боске перевершив Арагонеса за кількістю перемог зі збірною Іспанії

Дель Боске перевершив Арагонеса за кількістю перемог зі збірною Іспанії

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске побив рекорд команди за кількістю перемог. У ніч на 8 травня збірна Іспанії обіграла Венесуелу (3:0) у товариському матчі, і ця перемога стала для дель Боске 39-ю на посаді головного тренера. Він перевершив досягнення Луїса Арагонеса, у якого було 38 перемог, пише іспанська газета Marca.

Матч Венесуела - Іспанія відбувся у венесуельському місті Маракаїбо. У складі іспанців голи забили Давид Вілья, Педро Родрігес і Хабі Алонсо.

Під керівництвом дель Боске збірна Іспанії здобула 39 перемог в 44 матчах. Що стосується Арагонеса, то йому, щоб виграти 38 зустрічей на посаді головного тренера національної команди, потрібно 54 матчі.

60-річний дель Боске очолив збірну Іспанії влітку 2008 року, змінивши на цій посаді саме Арагонеса. У 2010 році він привів іспанців до перемоги на чемпіонаті світу в ПАР.

Зараз ви читаєте новину «Дель Боске перевершив Арагонеса за кількістю перемог зі збірною Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути