четвер, 23 вересня 2021 00:12

Де Дзербі прокоментував перемогу над "Динамо"

Де Дзербі прокоментував перемогу над "Динамо"
Де Дзербі потішив Ахметова в день його народження. Фото: "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував розгром "Динамо" в Суперкубку України (3:0).

"Я дуже-дуже радий сьогодні. Дуже радий, особливо, за команду, тому що в минулому сезоні нічого не виграли. Я дуже радий за клуб, за президента, за менеджерів, які вірили в мене. Я дуже радий за всіх уболівальників Донецька, які не можуть підтримувати команду фізично.

Але це перший крок. В суботу у нас дуже важливий матч в чемпіонаті України, ми повинні готуватися до цього матчу правильно, тому що наш менталітет повинен бути таким, що нам ніколи не досить і після перемог ми повинні бути голодними.

У футболі, звичайно, можна грати ногами, але, по-перше, ми граємо з розумом і серцем. Не існує великих команд без серця. Я думаю, що мої хлопці повинні більше вірити в себе, тому що вони молоді, вони в минулому сезоні не дуже добре виступили, але вони все сильні футболісти".

Також італійський фахівець поділився думкою про захисника "Шахтаря" Миколу Матвієнко, який травмувався на початку зустрічі.

"Матвієнко - це грандіозний футболіст. Я хочу бачити його завжди, як сьогодні ввечері. І його якості, коли він грає, тому що його рівень дуже високий, особливо, його характер. Тому, що, коли я жартував, я сказав йому, що наступного разу я ламатиму його голову", - заявив Де Дзербі в ефірі ТК "Футбол 1/2/3".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято зіпсували агресивною атмосферою – Луческу про "Шахтар"

"Шахтар" виграв Суперкубок України вперше за останні чотири роки. Тепер у "Динамо" і "Шахтаря" по дев'ять перемог в цьому турнірі.

У чемпіонаті України "Динамо" випереджає "Шахтар" на три очки. Команди зіграють між собою в десятому турі 3 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Де Дзербі прокоментував перемогу над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути