Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2021 09:07

Де Дзербі прокоментував перемогу над "Монако"

Де Дзербі прокоментував перемогу над "Монако"
Роберто Де Дзербі каже. що команді бракує фізичних кондицій. Фото: "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу команди в першому матчі плейоф відбору Ліги чемпіонів із "Монако" (1:0).

"Чому в другому таймі не було гостроти від "Шахтаря"? Можна сказати: "Шахтар" - це не "Реал". Середній вік нашої команди - 22 роки. "Монако" минулого сезону посів третє місце в чемпіонаті Франції і міг би його виграти, двічі обіграв ПСЖ. Ми провели 25 хвилин добре. Потім утратили кілька м'ячів, водночас і трохи впевненості в собі. У футболістів "Монако" ж, навпаки, її додалося. У другому таймі ми могли провести кілька небезпечних контратак, але були не в оптимальному фізичному стані, щоб це робити. Бо втома, гравці, які нещодавно повернулися після травм.

Чи збільшилися в "Шахтаря" шанси пройти в груповий етап ЛЧ? Нічого не змінилося. Як і перед матчем, тут немає фаворита. У нас погано з математикою, отже, ми про це не думатимемо. В Україні потрібно провести хороший матч, щоб потрапити в групу Ліги чемпіонів. Звісно, буде вкрай складно, тому що "Монако" приїде в Україну з тією ж метою. Водночас у "Шахтаря" є традиції в Європі, які ми маємо поважати й показати нашу гру", - наводить слова Де Дзербі офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" на виїзді обіграв "Монако"

Зустріч у відповідь відбудеться на стадіоні "Металіст" у Харкові 25 серпня. Переможець протистояння вийде в груповий етап Ліги чемпіонів. В останні 15 років "Шахтар" 13 разів грав в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Де Дзербі прокоментував перемогу над "Монако"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути