понеділок, 13 лютого 2012 18:29

"Дам Чісорі урок хороших манер" - Віталій Кличко
8

Фото: Reuters

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко пообіцяв дати Дереку Чісорі хороший урок на рингу. Про це українець заявив на спільній з британським боксером прес-конференції, яка пройшла у понеділок, 13 лютого, в німецькому місті Мюнхен.

"На минулій прес-конференції він сказав, що нокаутує мене у восьмому раунді. Але я досвідчений боксер і можу "прочитати" опонента. Він жорсткий, голодний, у нього величезне бажання перемогти, але перемогу у цей вечір здобуде інший. Зупинити мене може тільки травма. Дам Чісорі хороший урок. У тому числі, і хороших манер. Чісора хоч і британець, але не завжди поводиться, як джентльмен", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я надеру твою дупу до того, як ти станеш Президентом України" - Чісора Віталію Кличку

Британський важковаговик заявив, що його стиль допоможе йому у зустрічі з кращим з братів Кличків. Чісора сказав, що якщо Віталій не буде падати від його ударів, то він буде продовжувати працювати, додавши, що не буде переслідувати українця нокаутом, а просто "переробить цього хлопця".

Своєю перевагою Чісора назвав швидкість, яка "вбиває". Також він заявив, що Віталій вперше відчує свій солідний вік повною мірою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко зустрінеться з Чісорою

Нагадаємо, що бій українського боксера з Дереком Чісорою відбудеться в німецькому Мюнхені в найближчу суботу, 18 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Дам Чісорі урок хороших манер" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути