субота, 09 листопада 2019 11:26

"Циганкова треба продавати. Але він 20 мільйонів не коштує" – Леоненко

"Циганкова треба продавати. Але він 20 мільйонів не коштує" – Леоненко
Леоненко тричі визнавався кращим футболістом України

Колишній форвард Динамо, а нині експерт ТК Футбол 1/2 Віктор Леоненко каменя на камені не залишив від гри півзахисника київського Динамо Віктора Циганкова.

"Мені звично говорити, що Віктор – не лідер Динамо. Ти можеш не завжди грати добре в чемпіонаті України, але в єврокубках тягнути свою команду повинні справжні лідери. А у нас слово "лідер" – просто назва. Циганков ніде не буде прогресувати, тому що нестабільний. А він вже не молодий", – про це пише Footboom.

Для деяких експертів – у 23 роки, і в 25 років футболісти все ще молоді. У нього погані ігри чергуються з хорошими. Багато "спеціалістів" кажуть, що Циганков коштує 15-20 мільйонів євро. І скільки тепер коштує Віктор після матчу з Копенгагеном? Втім, журналісти напишуть, що він віддав гольову передачу на Вербіча. Влітку ходили чутки щодо пропозиції по Циганкову. Мовляв, за нього давали 20 мільйонів євро. І що? Суркіс багато кого не відпустив. Ігор Михайлович шкодує, що не продав свого часу Мілевського і Хачеріді. Ну і хто тут розумний? На місці Суркіса я б продав Циганкова, тому що він стільки не коштує.

А для Динамо це звична справа. Якщо хтось робить пропозицію, то клубу все мало і мало. Якщо згадати "свіжі" трансфери, то відпустили в Європу лише Ярмоленка. Всіх інших гравців затримують, щось придумують, в результаті вони залишаються. Хоча, на місці Циганкова я б взагалі нікуди не ліз, бо у зарубіжному чемпіонаті він просто "загине". Маю на увазі, як футболіст", – розповів Леоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Попов – уже зараз найсильніший український захисник" – огляд преси після матчу "Копенгаген" – "Динамо"

В нинішньому сезоні Циганков зіграв за "Динамо" в чемпіонаті 13 матчів, у яких забив 5 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «"Циганкова треба продавати. Але він 20 мільйонів не коштує" – Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути