середа, 17 лютого 2021 18:31

Cуркіс несвідомо образив Луческу

Cуркіс несвідомо образив Луческу
Ігор Суркіс запросив Луческу в липні. Фото "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився своїми думками про церемонію "Футбольні зірки України-2020", де звання найкращого тренера 2020 року виборов наставник "Зорі" Віктор Скрипник.

У своєму коментарі Суркіс також висловив обурення з приводу того, що в списку найкращих тренерів потрапив головний тренер "Динамо" Мірча Луческу, але водночас був відсутній наставник "гірників" Луїш Каштру.

"Спочатку була комедійна ця церемонія, скажу вам відверто. Починаючи від кандидатів, які вибиралися, закінчуючи тим, як вона відбувалася. Зазвичай церемонія транслюється, вболівальники можуть подивитися. Таке враження, що це все робилося для самих себе. Сьогодні ж не можна критикувати нашу доблесну асоціацію футболу. Вони ж штрафують мене, у мене вже скоро гроші закінчаться. Такі речі мені незрозумілі", - наводить слова Суркіса ТК "Футбол 1/2/3".

"Мені незрозуміло, як у список найкращих тренерів потрапив Мірча Луческу. Я вам прямо кажу. Він прийняв команду в 2-му півріччі, а нагороду давали за увесь 2020 рік. Як туди не потрапив тренер "Шахтаря", мені теж незрозуміло. Ми ж повинні називати речі своїми іменами. Для мене найкращий тренер - це мій тренер.

Але якщо мене запитають, хто сьогодні приніс більше очок в скарбничку України, я відповім, що донецький "Шахтар". Так, ми цьогоріч багато очок в скарбничку внесли. Хто потрапив до півфіналу Ліги Європи? Донецький "Шахтар". Моя думка, що тренер "Шахтаря" мав претендувати на місце в трійці номінантів, а він навіть до трійки не потрапив".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найкращого футболіста України 2020 року

"Динамо" випереджає "Шахтар" в турнірній таблиці чемпіонату на 3 бали після перемоги над "Олімпіком" в суботу, 13 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Cуркіс несвідомо образив Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути