Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 11:20

Цуренко і Світоліна вийшли у другий раунд кваліфікації турніру в Індіан-Веллсі

Цуренко і Світоліна вийшли у другий раунд кваліфікації турніру в Індіан-Веллсі
Леся Цуренко ФОТО: unn.com.ua

З 6 по 17 березня в Індіан-Веллсі (США) пройде великий турнір WTA на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 5.185.262. У ніч на 5 березня на турнірі проходили матчі першого раунду кваліфікації.

74-а ракетка світу, 23-річна українка Леся Цуренко, посіяна на цьому етапі другою, вийшла у другий раунд кваліфікації. Українка здобула впевнену перемогу над 155-м номером рейтингу WTA 22-річною китаянкою І-Мяо Чжоу з рахунком 6:2, 6:2.

За 1 годину 4 хвилини ігрового часу Леся зробила сім брейків і втратила три свої подачі. На її рахунку один ейс і три подвійні помилки, а її суперниця навиліт не подавала і п'ять разів помилилася на подачі. Раніше тенісистки зустрічалися.

У матчі за місце в основній сітці змагань Цуренко посперечається з 27-річною росіянкою Ніною Братчиковою, яка займає в рейтингу WTA 110-у позицію. Раніше вони грали між собою один раз, і тоді сильнішою була українка.

18-річна Еліна Світоліна (4), яка займає у світовому рейтингу 88-е місце, у першому раунді кваліфікації у впертій боротьбі взяла гору над 123-ю ракеткою світу, 19-річною канадкою Еуджені Бочард - 7:6 (2), 5: 7, 6:2.

Поєдинок тривав 2 години 23 хвилини. Еліна взяла п'ять подач суперниці і упустила чотири свої. Обидві виконали по одному ейсу і допустили по три подвійні помилки. Це була перша зустріч тенісисток один з одним.

Наступною суперницею Світоліною буде 19-річна хорватка Айла Томляновіч, яка займає в рейтингу WTA 253-й рядок. Це буде їхня перша зустріч.

Зараз ви читаєте новину «Цуренко і Світоліна вийшли у другий раунд кваліфікації турніру в Індіан-Веллсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути