вівторок, 15 травня 2018 17:21

"Щоб досягти успіху, йому треба перевершити самого себе" - експерт про нового тренера збірної Італії

"Щоб досягти успіху, йому треба перевершити самого себе" - експерт про нового тренера збірної Італії
Денис Босянок прокоментував призначення Манчіні на посаду головного тренера збірної Італії. Фото: Footboom.com

Федерація футболу Італії назвала ім'я нового тренера збірної. Ним став 53-річний фахівець Роберто Манчіні.

Денис Босянок, український спортивний телекоментатор, який спеціалізується на італійському футболі, розповів про нового тренера.

"Я підтримував іншу кандидатуру, але на жаль, з Карло Анчелотті не домовились. Роберто Манчіні був як запасний варіант. В Італії проводили масштабне опитування і переважна більшість була за Карло. Призначення Манчіні навряд чи задовільнить фанатів збірної Італії.

Для нього це буде великий виклик. Він досить довго працював у клубах, але останнім часом мені не подобалось, як він тренує.
Для Манчіні це виграшний варіант, посада головного тренера збірної Італії - це успіх. Це виклик, нова висота, треба перелаштуватись на роботу зі збірною. Але я не берусь прогнозувати, як гратиме Італія.

Підтримував іншу кандидатуру, але на жаль, з Карло Анчелотті не домовились

Я з нетерпінням очікую, що гра збірної Італії зміниться. Те що було при попередньому тренер-дідусеві (попереднім наставником Італії був 70-річний Джамп'єро Вентура - Gazeta.ua), не влаштовувало справжніх вболівальників Італії. Але дуже важко спрогнозувати, якою буде Італія при Манчіні. Йому треба вилізти зі шкіри, перевершити самого себе, щоб всі побачили автентичний стиль Манчіні. Щоб Італія мала обличчя, Роберто повинен виконати титанічну роботу", - розповів Денис Босянок спеціально для Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манчіні намагався вижити мене з "Шахтаря" - Луческу

Роберто Манчіні останній рік пропрацював у пітерському "Зеніті". Під керівництво італійця команда провалила сезон зайнявши 5 місце в Прем'єр лізі та вперше за останні десять років не потрапив до трійки призерів.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб досягти успіху, йому треба перевершити самого себе" - експерт про нового тренера збірної Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути