середа, 08 липня 2009 08:36

ЧС-2010. Капелло обіцяє виставити проти України дублерів

ЧС-2010. Капелло обіцяє виставити проти України дублерів

Основні конкуренти збірної України у відбірному циклі ЧС-2010 хорвати бояться, що колишні радянські республіки Білорусь, Україна і Казахстан можуть домовитися, щоб допомогти один одному у вирішенні турнірних завдань.

Проте такої каверзи, яку обіцяє тренер англійців Фабіо Капелло, наставник "клітчастих" Славен Біліч не чекав...

- Про англійців навіть не варто думати, вони завжди б"ються за перемогу! Це навіть не варто обговорювати, - так думав Біліч.

Проте італійський тренер збірної Англії Фабіо Капелло прагматик. В кінці кваліфікації він обіцяє надати шанс проявити себе молодим футболістам.

- Якщо ми гарантуємо собі участь у чемпіонаті світу, то в останніх двох іграх відбірного циклу проти Білорусі та України гратимуть наші молоді гравці. Після відмінного виступу на молодіжному чемпіонаті Європи, де вони дійшли до фіналу, вони заслуговують того, щоб зіграти замість досвідчених бійців, - відзначив Капелло.

Англійська збірна може стати учасником чемпіонату світу вже 9 вересня, коли на "Вемблі" прийматиме збірну Хорватії. Відзначимо, що 12 серпня і 5 вересня між собою двічі зіграють конкуренти української збірної за другу позицію у відбірній групі - хорвати і білоруси.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Капелло обіцяє виставити проти України дублерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути