Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 09:58

ЧС з хокею. Канада і Росія очолили свої групи

ЧС з хокею. Канада і Росія очолили свої групи

На чемпіонаті світу з хокею в Швейцарії збірна Канади розгромила команду Словаччини 7:3. В ході матчу рахунок був 7:1, проте під завісу поєдинку словакам вдалося відіграти дві шайби.

Тричі Канада забивала завдяки реалізації чисельної переваги. У "кленових листків" варто особливо відзначити гру захисника Ши Вебера, який записав на свій рахунок гол і три результативні передачі, і Мартіна Сен-Луі з чотирма передачами.

В результаті Канада упевнено зайняла перше місце в групі A попереднього турніру, набравши дев"ять очок. Білорусія, яка в останньому турі обіграла Угорщину 3:1, з п"ятьма очками зайняла друге місце. Словаччина з чотирма розташувалася на третьому місці в групі. Всі три команди продовжать боротьбу на наступній стадії турніру. Четверте місце зайняла Угорщина, яка не набрала жодного очка: їй доведеться зіграти з іншими невдахами турніру за право виступити на наступному чемпіонаті.

У групі B у вівторок Росія обіграла Швейцарію 4:2, а Франція - Німеччину 2:1. В результаті Росія з дев"ятьма очками зайняла перше місце, Швейцарія з п"ятьма очками на другому, Франція з трьома - на третьому. Німеччина набрала тільки одне очко і вибула з боротьби за перемогу на чемпіонаті.

За матеріалами lenta.ru, iihf.com

Зараз ви читаєте новину «ЧС з хокею. Канада і Росія очолили свої групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути