середа, 10 червня 2020 21:00

Чому "Фенербахче" не потрібен Реброву

Чому "Фенербахче" не потрібен Реброву
Сергій Ребров у новому сезоні може стати тренером "Фенербахче". Фото: ФК "Ференцварош"

Турецькі ЗМІ повідомляють , що 46-річний український тренер Сергій Ребров у наступному сезоні тренуватиме "Фенербахче".

Якщо тренер прийме запрошення – це буде помилкою. Зараз фахівець якісно працює в Угорщині. "Ференцварош" минулого сезону вперше за чотири роки виграв чемпіонат, грав у груповому турнірі Ліги Європи, зараз близький до того, щоб захистити титул.

Ребров віддав "Ференцварошу" дуже багато, але навряд чи готовий – скажімо, груповий турнір Ліги чемпіонів. Для цього потрібні більші гроші на трансфери. Такий варіант виглядає не дуже реалістичним через кризу, пов'язану із коронавірусом. Навряд чи у "Ференцвароша" вистачить грошей навіть на те, щоб викупити в "Шахтаря" за 2-3 млн. євро Олександра Зубкова.

"Ференцварош" минулого сезону вперше за чотири роки виграв чемпіонат, грав у груповому турнірі Ліги Європи, зараз близький до того, щоб захистити титул

Ясно, що Реброву для розвитку треба рухатися далі. Навряд чи Туреччина тут буде хорошим варіантом. Місцеві клуби люблять запрошувати гравців та тренерів під хороші особисті контракти. Але рівень турецької ліги відверто слабкий, вона не дає можливостей та перспектив, гравці їдуть туди виключно заробити . 2000-го "Галатасарай" вигравав Кубок УЄФА, зараз про такі перспективи не йдеться.

Сьогоднішній "Фенербахче" не зовсім впевнено почувається з фінансової точки зору. Можливості купувати якісних гравців немає. Надія на тренера, який може із доволі посереднього складу витиснути максимум. Тому Реброву клуб потрібен менше, ніж він – клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихованець "Барселони" не відповідає рівню "Динамо"

Сергій Ребров почав свою тренерську кар'єру у 2014 році, коли очолив "Динамо". Також працював із саудівським "Аль Ахлі" . Останні два роки тренує угорський "Ференцварош".

Зараз ви читаєте новину «Чому "Фенербахче" не потрібен Реброву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути